Ga naar inhoud

zjakke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

zjakke's prestaties

  1. Het probleem is ondertussen al lang opgelost, omdat er niemand reageerde ben ik vergeten hier iets te posten. Toch bedankt voor de hulp en de uitleg.
  2. Ik ben momenteel bezig met het uploaden van een nieuwe website voor een klant, maar er gaan een aantal dingen nogal mis. Mijn grootste probleem op dit moment is het feit dat mijn script om images tot thumbnails te maken (wordpress) elke keer de error teruggeeeft dat het gebruikte geheugen overschreden is. "Allowed memory size of 31457280 bytes exhausted (tried to allocate 13824 bytes) in <b>/home/content/36/5839836/html/testBlog/wp-content/themes/revolution/timthumb.php</b> on line <b>293</b>" Ik dacht dus uit ervaring op mijn godaddy server een php5.ini file aan te maken en zo de memory_limit aan te passen naar 90MB omdat het nogal grote foto's kunnen zijn en om zeker te zijn dat het dan zou werken. Als ik mijn phpinfo opvraag krijg ik wel te zien dat hij is aangepast maar de fout blijft nog steeds, met dezelfde waarden. Heeft er iemand een idee waaraan dit nog kan liggen? - Ik heb een Linux shared hosting by godaddy, maar de helpdesk daar kan mij met dit soort problemen niet verder helpen kreeg ik gisteren te horen toen ik eens een ticket aanmaakte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.