Ga naar inhoud

jos.vandormael

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jos.vandormael

  1. De voertaal van mijn Wordfeud op mijn Ipad is Duits. Ik kan deze taal niet wijzigen naar Nederlands (eventueel Engels), zelfs niet via verwijderen van de App en opnieuw installeren. Opgelet, het gaat hier niet over de in te stellen taal van het spelbord!
  2. Een persoon die ik bijsta met het gebruik van de PC ontvangt van diverse afzenders tss. 10 en 20 identieke mails, dus met dezelfde inhoud, zelfde uur en datum. Heeft dit iets te maken met Incredimail of moet ik het elders zoeken a.u.b.
  3. Ook al geprobeerd. gegevens camera: draadloze IP-bewakingscamera voor netwerkgebruik. Medion P86019 (MD 86970) - - - Updated - - - Ik heb een volledige handleiding.
  4. Neen, volgens mij is er nooit een beveiliging ingesteld. Ook de verkoper van mijn pc heeft dit bevestigd.
  5. Bij het instellen van een bewakingscamera krijg ik bijgevoegd venster over Windows-beveiliging. Volgens mij heb ik nooit een beveiliging ingesteld en weet dus helemaal niet welke gebruikersnaam en wachtwoord ik hier moet invullen.
  6. Bij het instellen van een bewakingscamera krijg ik bijgevoegd venster over Windows-beveiliging. Volgens mij heb ik nooit een beveiliging ingesteld en weet dus helemaal niet welke gebruikersnaam en wachtwoord ik hier moet invullen.
  7. Ik ben leraar informatica en heb met een klas een google discussiegroep opgestart. Vreemd:sad: een afbeelding uploaden in het profiel van een google-account lukt zonder problemen maar dit lukt niet voor het profiel van de leden (mij inbegrepen) in de discussiegroep, ik krijg steeds een rood kruisje. Ik heb het geprobeerd -op 2 locaties: thuis en in de school -met 2 besturingssystemen: Windows XP en Windows 7 -met 3 browsers: IE, Firefox e Google Chrome. Ik heb alle instellingen van de Google-discussiegroep doorlopen maar vind helaas geen oplossing, ook niet bij het helpforum van Google. Kan mij iemand een tip geven? mvg Jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.