Ga naar inhoud

Jasper

Lid
 • Aantal items

  153
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Jasper's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

 1. Enorm bedankt voor de reviews. Persoonlijk vind ik de Spectre mooier om te zien en ben ik wel onder de indruk van het 2 in 1 principe. Echter is het laatste een Nice to have en om de looks kies ik de laptop niet. De envy biedt gewoon meer power voor het geld. Ik kan dan alleen niet gaan voor de i9 dat is toch echt te veel geld. Maar ik neem aan dat de i7 ook geschikt zal zijn voor photo editing?
 2. Nou zocht ik ook naar een review van de laptop in combinatie met Photoshop
 3. Bedankt voor je reacties! Helaas kan ik niet echt een review vinden van het juiste model.
 4. of anders deze? https://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/Product.aspx?id=3L493EA&opt=ABH&sel=NTB
 5. Zou dit bijvoorbeeld iets zijn? https://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/Product.aspx?id=8RS47EA&opt=ABH&sel=NTB
 6. Ik ben niet heel bekend op het gebied van laptops, als ik de review lees dan komt die er niet super goed uit. Wat me ook opvalt is dat dit vrij dikke/grote laptops zijn. Als ik dat vergelijk met een macbook is dat echt bizar. Weet u of er vergelijkbare laptops zijn in formaat aan de macbook maar dan windows draaien? Omdat ik de laptop veel buitens huis gebruik is dat dus ook vaak op een bank op schoot. De laptop die ik nu heb wordt dan snel warm (oude gaming laptop). Ik ben bang dat deze laptops het zelfde probleem gaan hebben. En enorm bedankt voor de hulp die u biedt!
 7. 14 inch is ook wel oké. En het budget is rekbaar. Geef liever nu meer uit om de komende jaren weer verder te kunnen
 8. In de reacties die ik online kan vinden spreken ze van veel problemen. Lijkt me dus misschien niet de juiste laptop
 9. Iemand heeft me deze laptop aangeraden: https://www.dell.com/nl-nl/shop/laptops-notebooks-and-2-in-1-laptops/xps-15/spd/xps-15-7590-laptop/cn79021?gacd=9955562-5108-5761040-271276627-0&dgc=ST&&gclid=Cj0KCQiAgomBBhDXARIsAFNyUqMqgj3d-hvh7qvxHcy1o1xvpE38C4p0SmmEYyf0jUXyDoStn203MvQaAnXREALw_wcB&gclsrc=aw.ds Wat denken jullie daarvan?
 10. Goedemorgen Forumleden, Voor mijn fotografie hobby ben ik opzoek naar een Laptop die ik kan gebruiken voor Lightroom en Photoshop. Waarvoor heb je een laptop nodig? - Lightroom, Photoshop en uiteraard de standaard (browsen, mailen, Excel, Word, Etc.) Wat is mijn budget? - Ik hoop rond de €1500 te blijven. Indien aan te raden kan het budget omhoog. Heb ik een voorkeur voor bepaalde merken? - Geen voorkeur voor een bepaald merk. Voor mijn werk gebruik ik een HP. Ik heb geen ervaring met Apple en ben dus huiverig om een macbook aan te schaffen. Indien dit echt veel beter is hoor ik het graag. Heb ik al die nieuwe functies nodig? - 2 in 1 is niet nodig. Het gaat er om dat de laptop de foto's snel verwerkt/aanpast. Tevens zal er genoeg opslagruimte moeten zijn. En de schermkwaliteit is uiteraard belangrijk om de foto's goed weer te geven. Welke schermgrootte heb ik in gedachten? Mijn voorkeur ligt rond de 15 inch. Voor mijn werk heb ik een 17 inch laptop. Deze is vrij groot en vooral ook zwaar. Ik wil de laptop namelijk ook mee kunnen nemen op reis etc. Heb ik nog randapparatuur nodig? - In de toekomst wil ik een 4K scherm kopen voor thuis. Deze wil ik dan gebruiken als hoofdscherm voor de laptop. Dit scherm moet dan goed geschikt zijn voor fotoweergave. (kleurecht) Heb ik nog overige specifieke wensen? - Omdat de laptop veel mee zal gaan op trips is gewicht belangrijk. De laptop die ik voor het werk gebruik gaat maar maximaal 2 uur mee op zijn accu. Dit zie ik graag langer. Tevens zoek ik een laptop die een aantal jaar mee zal kunnen gaan. Liever nu wat duurder maar meer kwaliteit. Woon je in België of Nederland en heb je een specifieke (web)shop in gedachten? - Ik woon in Nederland. Ik hoor graag van jullie
 11. Die maken gebruik van een SSD schijf. Wij gebruiken nu direct modeling 19.0 Met model manager als database
 12. Nou daar twijfelen we wel over. Op het werk en thuis is het idee dat we gewoon gebruik maken van een docking station met vaste schermen. Dan zou dus op de klus alleen het nadeel zijn dat je maar een scherm hebt (zeker wel werkbaar). Het is dus eerder een nice to have. De accu duur is wat ons betreft niet heel spannend aangezien die het grootste deel thuis of op het werk gebruikt wordt. Wij werken inderdaad met een grote database. En modules als FEA kosten veel van de pc/laptop Zijn er misschien betere alternatieven die jullie weten maar dan met maar 1 scherm?
 13. Is er iemand die hierbij kan helpen?
 14. Goedemiddag PC Helpforum, Voor het werk heb ik vraag gekregen om naar een goede laptop te gaan kijken waar wij als engineers op kunnen werken. Tot nu toe maken wij eigenlijk altijd gebruik van HP workstations. Echter is dat vanwege de vele bedrijfsbezoeken niet handig. Voornamelijk draaien wij 3D modeleer software van Creo ellements Direct moddeling. En wat bijbehorende modules. De Workstations zijn opgebouwd met de volgende onderdelen. - Intel Core i7-6700 CPU @ 3.4 ghz - 16gb werkgeheugen - NVIDIA Quadro M2000 Deze pc's werken eigenlijk al te langzaam voor het pakket en zijn dus niet voldoende. Nou kwam een collega van met met het volgende aanzetten: https://www.alternate.nl/html/product/1564264?utm_source=GoogleShopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=GoogleShopping_Notebook&utm_term=PL6AZNAE&gclid=Cj0KCQiAtf_tBRDtARIsAIbAKe019QNv3uNBHdZta0n_OSUvh3wursBU4oLEvz2U_6iZRaWg-lz7yc4aAiKJEALw_wcB Het grootste voordeel is hierbij dat we 2 schermen zouden hebben ( 1 voor 3D omgeving en 1 voor database etc) Echter kan je ook kiezen voor een laptop inclusief een los 2de scherm. Het budget is maximaal 3600 euro per laptop. Echter zou het fijn zijn als we goedkoper uit komen. :D Ik hoor graag jullie aanbevelingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...