Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Patrick1907

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Is Firefox beter dan Internet Explorer? Wie weet blijf ik er dan wel bij. Ik ben de enige gebruiker op mijn laptop, maar ik kon laatst niet inloggen. Toen is er een nieuw gebruikersprofiel aangemaakt en sindsdien ben ik alles weer op z'n plek aan het zetten cq opnieuw aan het installeren. En sindsdien doet de flash player het niet meer. Maar als ik jou zo hoor kan ik beter bij firefox blijven?
  2. Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Heb er al naar gezocht maar weet niet waar ik dat kan vinden. Maar ik denk 32 omdat hij voorheen wel werkte. Heb laatst een nieuwe gebruikersprofiel aangemaakt en sindsdien werkt het niet meer. Heb het nu tijdelijk opgelost door met firefox te browsen. En misschien wordt dat tijdelijk wel definitief.
  3. Wie kan mij helpen? Als ik nu op internet een filmpje wil openen dan krijg ik de melding dat ik geen flash player of niet de juiste versie van flash player heb. Ik heb flash player nu meerdere malen geïnstalleerd en ik heb ook de functie "scripting-toestaan" bij de internetopties ingeschakeld. Computer al meerdere keren opnieuw opgestart. Het werkt nog steeds niet. Bij voorbaat dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.