Ga naar inhoud

Guayo

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Guayo's prestaties

  1. Als ik mbr tool probeer te installeren zegt hij "The setup files are corrupted please obtain a new copy of this software". O en er verschijnd rechts onder in het scherm steeds de melding dat de harde schijf vol zit
  2. Ik heb het uitgeprobeerd alleen zei hij dan "missing operating system".
  3. Is het ook mogenlijk om alle files die op c staan naar een andere partitie te verplaatsen en dan daar vanaf op te starten?
  4. De harde schijf die gecrasht is is een interne schijf dus ik kan hem niet in een andere computer steken. Maar ik heb een programma genaamd testdisk gevonden en ik heb al mijn files er af kan ik met die files windows herbouwen? Ik bedoel misschien kan ik de oude partitie verwijderen, een nieuwe maken en de files erop zetten. Want ik weet niet of hij dan opstart. En over welke file hebben julie het?
  5. Hij zegt: "de bewerking is mislukt omdat de consoleweergave van schijfbeheer niet bijgewerkt is" als ik op stationsletter en paden wijzigen druk.
  6. ehm mischien is dit een beetje een domme vraag maar hoe ken je een partitie toe?
  7. Er staat een windows op recovery c en op de partitie van 218.20gb die doet het niet maar op recovery wel. En ja ik heb een windows 7 cd
  8. Sorry ik probeer het opnieuw.[ATTACH]6495[/ATTACH] Op de partitie met 218.20gb zit de niet werkende windows En de blue screen melding was precies: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the Stop message, disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try chaging video adapters. Check with your hardware vendor for any BIOS updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode. Technical Information: ***STOP: 0x0000007B (0xfffff880009A98E8, 0xffffffffc0000034, 0x00000000000000, 0x0000000000000)
  9. Sorry dat ik niet zo snel kon reageren maar hier zijn twee plaatjes: De blue screen fout (slechte schermfoto), en de schijfbeheer. het gaat om de partitie met 218,20gb. blue screen.bmp
  10. Hij is niet zichtbaar voor wat dan ook behalve de schijf manager. Er kan ook geen windows geinstalleerd worden want ziet hem niet en ik heb geen cd's
  11. Kan ik de bestanden die er op zitten ook nog houden op een of andere manier?
  12. Bedankt voor de snelle reactie maar in Computerbeheer\opslag zie ik alleen schijfbeheer.
  13. Hallo Ik heb een groot probleem met mijn laptop: hij start niet meer op. Ik heb windows 7 home premium 250gb harde schijf en 2.20ghz dualcore processor. Een paar dagen geleden heb ik een programma geinstalleerd om een partitie te kunnen maken het heette magic partition 8.0, maar helaas werkte het niet dus ik verwijderde het via configuratiescherm. Op het moment dat ik druk op de software flitste het scherm blauw en startte hij opnieuw op. Nadat dat gebeurde startte hij niet meer op, op het moment dat e staat "windows starten" krijg ik weer zo'n flits en hij start opnieuw op. Nu is het mij gelukt om windows 7 opnieuw te installeren op een andere partitie maar als ik in my computer kijk zie ik de oude partitie niet staan maar hij is wel zichtbaar in de schijfbeheer. Weet iemand hoe ik die partitie weer toegankelijk kan maken? En er staan hele belangrijke bestanden op dus ik vroeg me af of dat kon zonder alles te verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.