Ga naar inhoud

Goldenswipe

Lid
  • Items

    161
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium
  • Monitor
    23' Led/Lcd
  • Moederbord
    Asus Lga 1155 H67
  • Processor
    I7-2600 at 3.40 ghz
  • Geheugen
    8gb 1600mhz
  • Grafische Kaart
    Asus HD 6950 OC 850/1280
  • Harde Schijf
    Western Digital 1TB Sata
  • Voeding
    Coolermaster silent 500w
  • Geluidskaart
    onboard 7.1
  • Behuizing
    Cooler Master CM 690 II Advanced

Goldenswipe's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Beste PCh, Ik schafte mezelf net een SSD aan gezien ik de snelheid van mijn HDD wat treurig vond laatste tijd. Nu zit mijn HDD op de enige sata6 poort en heb ik enkel nog sata3 poorten over. Heb hier zelf niet veel verstand van, mijn vraag is nu of dit veel uitmaakt met welk type satapoort ik mijn SSD of HDD verbind? Alvast bedankt
  2. Hartelijk dank superjona, dit was wat ik zocht en perfect voor hun doeleinden.
  3. Omwille van verscheidene redenen willen ze toch een desktop. (DVD speler etc.). Toch bedankt stegisoft,jouw voorstel werd zeker in achting genomen. Niemand die me hier mee kan helpen?
  4. Gezien ze gewend zijn aan de gewone windows denk ik niet dat ze snel willen veranderen. Kan het eens voorstellen eventueel.
  5. Beste pch, Mijn ouders hebben een nieuwe pc nodig, zouden jullie me kunnen verderhelpen? ALvast volgend plan: Waarvoor heb ik een PC nodig? Gewoon internetten, mailen, youtube, foto's bekijken, facebook. Geen zware dingen. Wat is mijn budget? 350euro-400euro max exclusief windows Een merkcomputer of een samenstelling?Samenstelling! Ga ik overklokken? Nvt Ga ik later upgraden? Misschien nieuw ramstickje later. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? Usb 3.0 mag, maar is geen must gezien beperkt budget. Ga ik zelf assembleren? Neen. Heb ik een besturingssysteem nodig? We hebben op onze oude pc nog windows 7 staan, kan deze overgezet worden? Ga ik zelf installeren? -Ja. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? Niet bepaald, Heb ik nog randapparatuur nodig? Neen. Heb ik specifieke wensen? We hebben nog een dvd-reader die we kunnen recupereren,dus is ook niet nodig in de samenstelling. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? België, Azerty of alternate. Bedankt!!!
  6. Het is in orde! Na lange tijd wil ik nog iedereen hier even bedanken!
  7. Hartelijk dank, ik ga het dit weekend eens proberen, ik laat weten hoe het loopt.
  8. Geen backup van w7.. heb wel mijjn bestanden gebackuped. Nu vind ik een werkende w10 wel heel erg fijn werken. Dus ik denk w10.
  9. Het kwam er opeens... Ik denk vrij kort na de installatie van windows 10, misschien zelfs direct? Ik dacht dat windows wel met een update ging komen. Ik gebruik niets dat ik er mee in verband kan brengen... Indien een clean reinstall nodig is ben ik alleszins wel bereid dit te doen. Het is echt onwerkbaar, ik moet via mijn c schijf in de program files gaan zoeken naar het programma dat ik wil gebruiken als het niet op mijn bueaublad staat...
  10. http://speccy.piriform.com/results/XpH7gPuPYvubaXcErvLiq0m Ziezo, hierbij mijn speccy logje. Ik heb mijn pc zelf in elkaar gestoken, enkele jaren geleden mits hardwaresuggesties van deze site Het is dus geen merk. De update heb ik denk ik gedaan via Windows update, enfin, dat schermpje dat altijd de suggestie geeft om naar Windows 10 te upgraden. Bedankt voor de respons(en).
  11. Heb alles geprobeerd van die link, buiten de clean herinstall dan... niets werkt. :/
  12. Heb de toolopruiming gedaan! Heb gezocht naar dergelijke programma's maar niets gevonden en dus niets verwijderd. Wanneer ik op de windowsknop of de zoekfunctie klik, verschijnt het 'laad'icoontje eventjes en gebeurt er verder niets. Alsook de pictogrammen rechtsonder kan ik niet gebruiken. Het enige dat werkt om bvb iets te wijzigen, bvb volume, is rechterklikken en volumemixer openen. Heel erg frustrerend. Na even googlen ben ik wel nog mensen met die probleem tegengekomen. Ik heb trouwens geupdate van W7. Alvast bedankt Edit: ik probeer nu even de oplossingen doorgestuurd via jouw link
  13. Computer is weer een héél stuk sneller, geen pop-ups en dergelijke meer. Het probleem met windows blijft echter; de windows button werkt niet net als de zoek-button. Maar daar kunnen jullie niets aan doen zeker? Heel erg bedankt met de snelle,correcte hulp. Pluim voor deze site.
  14. Ziezo, hier ook dit logje. Alvast bedankt en een fijne kerstavond! AdwCleanerC1.txt
  15. Hey, McAffee is gedeinstalleerd. Bij java had ik wel een probleem: Foutcode 1618 met 'Java install did not complete'. In bijlage het logje. Alvast Bedankt! zoek-results.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.