Ga naar inhoud

Assebes

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Assebes

  • Verjaardag 16-05-1965

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista

Assebes's prestaties

  1. Hoi allemaal, Ik geef het op! A.s Maandag komt er iemand naar mijn laptop kijken, misschien dat hij iets voor mij kan betekenen. Anders heb ik maandag of dinsdag een nieuwe. Ik zal het nog even laten weten het hoe en wat! In ieder geval, alvast bedankt. Groetjes...
  2. Hoi hoi, Ik heb gekeken wat dat was, maar dan weet je echt alles van mijn pc. En volgens wat hier boven staat moet ik absoluut geen link posten. Tja, ik weet het ook allemaal niet meer!!
  3. Als ik goed kijk zag ik wel twee balken in de lengte van het scherm!! Wel erg zwak...maar toch.
  4. Ik heb een Acer Aspire computer, en een enkele keer gaat hij zomaar vanzelf uit. Ik kan hem wel weer gewoon opnieuw opstarten, maar het is wel erg vervelend. Is daar iets aan te doen?
  5. Ik krijg elke keer te zien, no signal! ---------- Post toegevoegd om 12:49 ---------- Vorige post was om 12:44 ---------- Hoi Asus, Ik heb het geprobeed, maar ook dat gaat niet lukken...nu weet ik het echt niet meer!! ---------- Post toegevoegd om 12:51 ---------- Vorige post was om 12:49 ---------- Asus, ik krijg wel als ik erg goed kijk, twee maal twee banden over de lengte op het scherm, maar heel zwak.
  6. Helaas is dat ook niet gelukt...ben erg bang dat ik nu gewoon alles kwijt ben!
  7. Hoi speciall, Nee, helaas gaat dat ook niet lukken. Ik heb hem net weer eens proberen op te starten. Ook deze keer doet hij het niet. Het beeld wordt blauw en als ik dan op Ctrl, Alt, Del intyp dan wordt hij zwart en begint opnieuw op te starten maar het beeld blijft dan blauw en verder helemaal niets. Ook dus geen pijltje van de muis. Erg vervelend.
  8. De lampjes van de laptop branden. Die doen het gewoon. En in de hoeken zie ik echt nada noppes! Inmiddels de batterij er uit gehaald maar blijf het zelfde probleem houden. Hij start niet op. Beeld blijft blauw/zwart.
  9. Hoi hoi.. Gisteren waren we een film aan het kijken op de laptop (Hp Pavillion v9000) en toen viel hij ineens uit! (Volgens mij het beeldscherm) Gisteren en vanmorgen nog geprobeerd om hem op te starten maar ik krijg alleen maar blauw/zwart beeld. Ook met Ctrl,Alt Del start hij niet op. Is er een manier om e.v.t toch op veilige modus te komen. Alvast bedankt.
  10. Hoi hoi, Het is verholpen. Ik heb gewoon alles eraf gegooid en alles opnieuw geinstalleerd. In ieder geval erg bedankt. Groetjes Assebes
  11. Oke, dan neem ik eerst even contact op met de desbetreffende firma!
  12. Yes, ik zit in veilige modus en nu moet ik nadat ik de taal heb moeten instellen een wachtwoord invoeren... Welk wachtwoord moet dat dan zijn? ---------- Post toegevoegd om 11:18 ---------- Vorige post was om 11:16 ---------- Wat ik ook in typ..geen enkel wachtwoord is juist.
  13. Hallo, Nu heb ik het volgende probleem, na een laatste poging voor een systeemherstel kan ik mijn laptop niet opstarten. Hij begint met opstarten en stop er dan mee. Je krijgt eerst te zien waar je voor wilt kiezen, veilige modus of normaal opstarten..enz.. De eerste keer koos ik voor normaal. Hij stopt er dan ineens mee en gaat niet verder met opstarten. Toen handmatig uitgezet, en opnieuw opgestart, ik koos toen voor veilige modus. Helaas gaat hij ook daar niet verder. Enige suggestie?? Ik heb een HP Pavillon dv9700 Laptop Ps, Ik heb niet zoveel verstand van laptops, dus heel erg graag duidelijke uitleg. Alvast bedankt.
  14. Hoi Stegisoft, Nu ben ik al een week bezig om hem beveiligd te krijgen..en nog is het niet gelukt. Tenminste, zo nu en dan wel, en dat is dan door toeval. Nu staat alles goed en nog steeds kom ik niet online. Nu had ik de pc aansluiting even op mijn laptop gezet en dat ging ook goed. Nu ben ik bang dat de info van de router ook op mijn pc staat. Maar goed, ik denk dat ik iemand vraag die er verstand van heeft om even achter mijn laptop te zitten en te kijken wat er aan de hand is. Nog steeds kom ik niet online..Nu geeft hij aan dat het een onbekend netwerk is (openbaar netwerk) Nu weet ik echt niet meer..als ik dat al wist. Ik heb een goede laptop Hp pavillon dv9000 Groetjes Astrid. Fijn weekend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.