Ga naar inhoud

Ramon

Lid
 • Aantal items

  128
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ramon

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. En een nieuwe voeding zit er sowiso niet in voor hem want dell heeft geen standaard 20/24 pins stroomaansluiting op het mobo.
 2. @Yannick De standaard dell voeding redt die echt niet, een 8800gt is een redelijke high-end kaart dus dit voedingkje is hier echt niet voor gemaakt. @selm Kijk anders of de voeding uberhaupt een 1x 6pin PCIe aansluiting heeft, anders kan je hem niet eens van stroom voorzien.
 3. Jammer jongens voor deze jongen geen 8800gt trekt zijn standaard dell voeding waarschijnlijk toch niet.
 4. Dit is een website voor een project op school, je moest een fictief reclame bureau verzinnen en hierbij een website maken. Dit reclame bureau moest een reclame campange maken bij een ook door ons zelf verzonnen product. De site van het product upload ik later nog wel. Je moest er ook een stand bij maken. Ik heb de site samen met een groeplid gemaakt. Ook hebben we nog een 3d model van het product. (let niet op de snelheid het is een gratis host) Klik Hier! Edit: Hier nog 2 foto's van de stand:
 5. Ziet er wel grappig uit, door die pijltjes in de letters blijf je door naar beneden lezen.
 6. Ik denk dat dit een mooie mobo is voor het geld. http://www.alternate.nl./html/product/details.html?artno=GPEXN3&showTechData=true#tecData 1333mhz fsb 4x sata RAID 0, 1, 5 en 10 tot 8gb ram quad core ready Alleen wel maar 1x pci-e 16x, maar heb je dat ook echt nodig?
 7. Als je met 3d gaat werken kan je beter je geld in een goeie graka stoppen.
 8. 8 gb is wel heel overdreven, wat wil je er mee doen als ik vragen mag?
 9. De e6600 is een goede keus, beste preformance voor het geld. Voor het moederbord zou ik voor de MSI gaan. En als je 4 gig wil moet je wel xp of vista 64bit hebben van de 32bit versies ondersteunen geen 4gig. Ook vraag ik me af wat je bedoelt met 1 gig ram bijvoegen bij een videokaart dit is namelijk niet mogelijk. Ook zijn de x1600 en de 8600 ook totaal verschillend zo is de 8600 directx 10 en dus meer toekomst gericht. Dit heeft de ati weer niet.
 10. lol @ clownkiller:P En er zit ook een randje omheen, alleen deze is wit dus die zie je hier niet.
 11. Ik dacht ik doe eens wat nieuws, Ik heb veel ge-experimenteerd met kleuren en gradients etc.
 12. Ik heb weer een nieuwe sig gemaakt, hij is niet heel special het is meer een bewerking van een foto. Maar ik vind hem wel mooi. Plz rate 0/10
 13. Ik vind OSX niet echt fijn werken, ik zit op het moment op een grafische opleiding en we hebben hier veel mac's met osx erop. Apple zijn mooie pc's maar osx vind ik toch niet echt fijn ik kan er maar niet aan wennen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...