Ga naar inhoud

E_Greven

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door E_Greven

  1. Ik zal dit proberen. Ik heb het Mainboard boekje gedownload en inderdaad, deze functies staan er in. Dank je! Ik denk dat ik er zo wel uitkom.
  2. Het is een nieuwe HDD. Het is echter geen merk computer. Mobo is iig een MSI K7N2. Een oudje dus. Maar dat mag geen problemen opleveren. Het lijkt er op dat de bios niet in staat is om een SATA I schijf te zien.
  3. Helaas heb ik geen andere hdd. Ik probeer de pc van mijn buurman te repareren.
  4. Ik ben bezig om op een pc Win XP pro SP3 te installeren. Het volgende gebeurt: - Opstarten vanaf Win XP cd. - Set up start op. - Sata drivers worden geinstalleerd. Harddisk is een Sata 1. - Setup bestanden worden gekopieerd op de HDD (Dus Win XP ziet de HDDwel!) - Na kopieren van bestanden, start de pc weer op. - De pc ziet niet de HDDen start weer op vanaf de CD. Ook na het veranderen van de opstart volgorde HDD, CD, Floppy, geen verbetering. Zijn er drivers die nodig zijn om de pc de HDD te laten vinden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.