Ga naar inhoud

CindyC

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

CindyC's prestaties

  1. Beste, Bedankt voor uw reactie maar ik ben niet volledig mee. "Geef in vakje de naam van de router Vink particulieren aan." -> moet ik dan een nieuw maken? momenteel staat er in mijn netwerkcentrum enkel mijn draadloze internet verbinding. Klik op de modem --> dit vind ik ook niet meteen terug ...
  2. Hallo Jurgen, Beiden werken onder Vista als dat is wat je bedoelt met besturingsstysteem (ik ben echt een leek hierin hoor) De Laptop is een Packard Bell die ik vorig jaar heb aangekocht.De PC is een HP. Beiden staan aan.
  3. Hallo, Ik beschik over een laptop en een vaste pc. Aan mijn vaste pc is ook mijn printer HP 1215 via een usb kabel verbonden. Nu werk ik vaak op de laptop maar kan ik vandaar niet printen of ik dien telkens aan de vaste pc te gaan staan en het usb kabeltje te gaan aansluiten van de printer. Nu heb ik dus intussen bepaalde documenten op de laptop staan en andere , die ik al heb geprint doorgemaild naar mijn emailadres zodat ik deze op de vaste afprint. Het is een heel gedoe en ik vroeg me dus af of ik een thuisnetwerk kan maken tussen mijn laptop en mijn vaste pc zodat ik rechtstreeks vanop de laptop kan printen. Beide computers hebben draadloos internet dat via de router verloopt die in de garage is gemonteerd. Kan iemand deze hoogzwangere computerleek helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.