Ga naar inhoud

violet

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door violet

  1. Allereerst mijn excuus, ik lees altijd woord voor woord en ga dan die dingen doen die er staan en zodoende had ik niet gelezen dat in je eerste bericht stond dat ik ook die verborgen mappen zichtbaar moest maken. Ik heb nu gedaan wat je geschreven hebt en het lijkt erop dat het opgelost is. Ik heb verschillende mailtjes gestuurd naar mezelf en die kwamen heel snel aan. Dus wil ik je heel hartelijk bedanken voor je snelle reactie en je zeer duidelijke uitleg.
  2. Ik zie staan, documents and settings, zie dan mijn gebruikersnaam, maar geen Local Settings staan. Ik zit bij Windows verkenner te kijken maar kan dus nergens die Local Settings vinden. Waar kan ik dat vinden?
  3. Net nieuw hier en gelijk een vraag. Als ik mijn Oulook Express 6 opstart en de mail binnen wil halen is hij zo lang bezig. Soms krijg ik een melding dat de server al 60 sec. niet gereageerd heeft en of ik nog wil wachten, en ja natuurlijk wil ik wachten maar soms duurt dat wel 3 minuten. Ligt dat nu aan de server (kpn) of aan mijn Outlook? Ook daarna als Outlook allang mijn post binnengehaald heeft en daarna weer gaat controleren op nieuwe berichten krijg ik die melding. Hoop dat jullie me kunnen helpen. Bedankt alvast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.