Ga naar inhoud

Geert Majoor

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Geert Majoor

  1. Ondanks dat ik weinig van pc's af weet, heb ik wel begrepen dat Vista boorden vol met problemen zit. Deze schijnen bij Windows 7 minder voor te komen, men heeft van Vista geleerd. Ik denk er inderdaad over na om Windows 7 er op te zetten, deze pc zou dat nog moeten aankunnen, heb ik begrepen. Er was overigens geen foutmelding, hij gaf een tikje en was direct uitgeschakeld. Via F8 heb ik hem weer opgestart. Maar dan zou ik besturing systeem van Windows 7 moeten kopen, begrijp ik dat goed ? Groet van Geert.
  2. Wat ik er uit lees is dat de temp. 88 graden is. Ik ondervind nu geen storingen meer. Hij is nu ook iets sneller geworden. Geen idee waardoor. Voor het onderhoud van de pc gebruik ik Power Suite en regelmatig Ccleaner. Groet van Geert.
  3. Hallo SigSauer, Om het apparaat te openen en een kaart te vervangen lijkt mij als ENORME leek niet verstandig. De andere instructies heb ik uitgevoerd. Hij geeft een temperatuur van 87 - 88 graden aan , dat zou dus moeten kunnen. Bij Gpu load geeft hij 0 % aan en bij Video Engine load geeft hij ook 0 % aan Als de kaart moet worden vervangen, dan zal ik hem weg moeten brengen. Groet van Geert.
  4. Hallo Jean-Pierre, Je hebt er zelfs een foto bij gedaan, geweldig. Bedankt. ---------- Post toegevoegd om 14:12 ---------- Vorige post was om 14:05 ---------- Hier ben ik blij mee, want Nvidia heeft mij eerder problemen veroorzaakt. Ik speel vrij veel spelletjes van Big Fish games en ik vermoed dat er vrij zware tussen zitten, ze bevriezen ook vaak. Intussen heb ik hem stof vrij gemaakt, maar het voel me erg mee, er zat niet echt veel. Het bureaublad waar de laptop op staat houdt ik altijd goed schoon. Wel besef ik dat het juist stof aantrekt, net als bij een tv. Het zou dus nog steeds een andere oorzaak kunnen hebben. Mijn dank voor je reactie.
  5. Hallo kweezie wabbit, Hartelijk bedankt voor je hulp, ik denk dat daar inderdaad het probleem zit. Ik hoop dat iemand mij tips kan geven hoe ik de laptop het beste kan " ontstoffen " en waar ik op moet letten. Wat ik doe is met een kwastje de onderkant( in de gleuven ) schoonmaken, maar dat zal niet voldoende zijn. Nogmaals bedankt en groet van Geert.
  6. Hallo kweezie wabbit, Bedankt voor je reactie, hier volgt de gevraagde link; http://speccy.piriform.com/results/UBPaa7WtT6xiHzuyVU4cnMd Ik hoop dat dit het is wat je bedoelt Groet van Geert.
  7. Het betreft een laptop merk Acer. Type Aspere 7520G en het besturings systeem is van Windows Vista. Hij stond nog niet zolang aan toen hij uitviel. In het verleden, deze is nu 2 jaar oud, heb ik het vaker gehad en toen heb ik de functie F8 gebruikt bij het opnieuw opstarten. Nu lijkt hij het ook weer zonder problemen te doen. Maar ik ben een leek in de pc wereld en heb daar verder ook geen hulp bij. Hartelijk dank dat je reageerde. Groet van Geert.
  8. Ik was met een spelletje bezig en zonder verder iets aan te raken valt de pc met een tik uit. Ik kon hem later wel opnieuw opstarten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.