Ga naar inhoud

ceejeewee

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ceejeewee's prestaties

  1. Beste allemaal, Ik heb een Netgear dr. loze router, de WNR834Bv2. Die heeft probleemloos gewerkt op een DSL modem. we zijn nu over op kabel en de router staat nu op een kabelmodem. Heb de netgear geheel gereset en alle instellingen conform handleiding hersteld, WPA sleutel etc. Nu wil het geval dat er nu slechts 2 apparaten toegang krijgen tot het internet. Om het even welke apparaten dat zijn; 2 laptops, 1 vaste pc, ipad, mobieltje. De eerste 2 aangemelde apparaten krijgen internet toegang de andere apparaten krijgen de melding van beperkte of geen toegang tot het internet. Ik heb Netgear gebeld maar omdat de garantie net 2 weken is verlopen willen ze me niet meer helpen. Ik denk dat het een instellingsprobleem in het menu van de router is, maar welke? ik heb dit probleem vaker gehoord, maar geen oplossingen. Weet iemand raad? ik ben nu eigenlijk gedwongen om maar een nieuwe router aan te gaan schaffen (geen netgear dus maar) omdat mijn netgear router omwille van een instelling niet goed werkt. Dat is toch wel krom. Wie kan me helpen??? Alvast veel dank!!xD
  2. Hallo allemaal, mijn pc draait op windows 7. Ik heb een viertal hotmail en live email accounts van Windows live. Ik weet niet meer hoe ik dat geinstalleerd heb, maar ik had op de taakbalk onder een map. Als ik daar op klikte dan opende zich een scherm met al mijn hotmail/live emailadressen onder elkaar. Super handig. hoefde geen weachtwoorden in te voeren niets. Wegens een herinstallatie ben ik die map op de taakbalk kwijt en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Weet iemand hoe ik dat moet doen? Alvast dank!!!:rules:
  3. Ja heel duidelijk. hoe doe ik dat? ik krijg steeds foutmeldingen van de site als ik probeer te reageren. Site blijft aanmelden en geeft aan dat ik niet ingelogd ben. Er is iets vreemds met de site aan de hand!
  4. Hallo allemaal, mijn pc draait op windows 7. Ik heb een viertal hotmail en live email accounts van Windows live. Ik weet niet meer hoe ik dat geinstalleerd heb, maar ik had op de taakbalk onder een map. Als ik daar op klikte dan opende zich een scherm met al mijn hotmail/live emailadressen onder elkaar. Super handig. hoefde geen weachtwoorden in te voeren niets. Wegens een herinstallatie ben ik die map op de taakbalk kwijt en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Weet iemand hoe ik dat moet doen? Alvast dank!!!
  5. Hallo allemaal, mijn pc draait op windows 7. Ik heb een viertal hotmail en live email accounts van Windows live. Ik weet niet meer hoe ik dat geinstalleerd heb, maar ik had op de taakbalk onder een map. Als ik daar op klikte dan opende zich een scherm met al mijn hotmail/live emailadressen onder elkaar. Super handig. hoefde geen weachtwoorden in te voeren niets. Wegens een herinstallatie ben ik die map op de taakbalk kwijt en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Weet iemand hoe ik dat moet doen? Alvast dank!!!:rules:
  6. Hoi heb het gedaan; na 2 herstelpunten deed ie het weer! Bedankt!!
  7. Hallo allemaal, ik ben naarstig op zoek naar wat hulp betreffende het stuurprogramma van de DVDRAM in mijn laptop. Opeens herkent de laptop de cd speler niet meer als geinstalleerd en bij foutopsporing meldt het systeem dat het stuurprogramma beschadigd is. Ik heb de indruk dat dit gekomen is na de laatste windows update die het systeem automatisch uitvoert. Ik heb gezocht op internet maar kan het betreffende besturingssysteem nergens vinden. Een cd'tje in de speler stoppen met het bewuste programma helpt ook niet aangezien de speler nu niets doet... Ik heb een Medion P7614 laptop, draaiende op Windows 7 Het stuurprogramma wat ik nodig heb is: HL DT ST DVDRAM GT20N Wie weet raad?>>zo onhandig!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.