Ga naar inhoud

Jules1990

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jules1990's prestaties

  1. Yo dankjewel, hier ga ik mee aan de slag en dan moet het lukken!
  2. nee ik heb die knop inderdaad niet, ik heb wel onderaan mijn laptop een service tag gevonden, als ik dan op een andere pc via de dell site probeer een driver te downloaden en die op een usb stick ofzo zet kan ik die op mijn eigen laptop installleren? Ik kan nu natuurlijk niet op internet, draadloos niet in elk geval.. Service tag is trouwens: 76LTX1J en daarboven staat express service code 156-369-411-91 voor als je er iets aan hebt?!
  3. Zou kunnen, helaas weet ik de naam niet meer en kan ook nergens terugvinden. Ik heb al op de site van Dell gekeken naar een driver voor mijn laptop en die gedownload (door netwerk kabel LAN aan te sluiten ergens anders). Helaas werkt dit ook niet, maar het kan zijn dat ik niet de goede driver gedownload heb, want ik heb er zelf niet zoveel verstand van. Mijn laptop is een Dell: Latitude D610. Misschien dat je hier iets aan hebt. NB: boven het toetsenbord zitten altijd wat knopjes om onder andere geluid te reguleren. Ook zijn er lichtjes die aangeven of je caps lck aan hebt staan o.i.d. Hier staat ook een lichtje met WIFI, alleen die brand niet en krijg ik ook met geen toets aan het branden. Misschien kan dit wel aangeven of een ingreep lukt of niet.
  4. Het werkt niet. Ik heb iets verwijderd bij configuratiescherm en dan toevoegen of verwijderen programmas en dan iets met wireless nog wat.. heb je hier wat meer aan?
  5. Nee, dat heb ik niet, had ik ook al naar gekeken. Heb je enig idee wat het anders kan zijn?
  6. Hallo, ik heb een laptop met Windows XP. Ik heb denk ik zelf per ongeluk iets verwijderd, waardoor hij geen verbinding meer maakt met draadloos internet. Wanneer ik zoek via netwerkcentrum geeft hij ook geen enkele mogelijke verbinding in de wijde omgeving aan. Ik weet niet precies wat ik heb verwijderd, maar eerst stond er onderin de taakbalk een icoon met draadloos netwerk en nu niet meer. Ook bij netwerkcentrum staat alleen nog LAN netwerk en geen wireless. Hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.