Ga naar inhoud

ladytje05

Lid
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ladytje05

  • Verjaardag 20-06-1997

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    België

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

ladytje05's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Oké, vriendelijk bedankt. Ook aan alle andere een dankuwel, jammer dat het niet opgelost geraakt is, maar zo zijn nu toch alle beestjes van de pc verwijderd.
  2. Heb sowieso problemen met m'n batterij en adapter, veroorzaakt door continue aansluiting op netstroom, maar dit zal waarschijnlijk duur uitkomen om te laten herstellen volgens dat hij niet meer in garantie is? Of desnoods enkel het kleine deffect aan het moederbord? Maar sowieso ondervindt ik ook problemen met andere synchronisaties of zelfs manuele instelling. En de widget had ik niets over opgevangen, maar goed om te weten dat dat niet aan mij ligt
  3. Normaalgezien enkel de windowsfirewall en dan die van bitdefender, normaal heeft m'n zus haar laptop ook beide staan. Het rare is, toen de tijd voor de eerste keer zo deed, was ik niet bij mij thuis.
  4. Zou het één of andere fout in het netwerk kunnen zijn? De widget van het weerbericht vindt geen connectie met de server, af en toe willen de internetpagina's niet laden en wanneer 'k kijk in m'n onderhoudscentrum en een oplossingen'onderzoek' laat uitvoeren, kwam de melding dat mijn systeemtijd niet overeen komt met de werkelijke tijd. Hijzelf kon het niet oplossen, het zou iets omwille van een extra firewall zijn (mijn Bitdefender waarschijnlijk), maar ook na uitschakelen brengt dit geen verandering? Het rare is dat dan wel enkel mijn laptop problemen ondervindt met het netwerk.
  5. 'k Begin de indruk te krijgen dat hij nu niet altijd terugkeert, hij stopt waar hij gebleven was toen 'k hem dichtklapte/uitschakelde, dan telt hij weer verder vanaf dat punt, en dan pas begint hij opnieuw met tellen.
  6. Dat wel, maar hopelijk dan niet zoals gisteren en de vorige keren, dat hij telkens terugkeerd.
  7. Hmm... Ik heb blijkbaar even te vroeg gejuicht, want wanneer ik nu weer m'n laptop opendoe blijft de tijd opnieuw steken waar hij gebleven was.
  8. Een internetsynchronisatie is net wel geslaagd! Verder zal 'k nu moeten afwachten in hoeverre hij blijft verder'tellen'.
  9. Heb ik gedaan, moest de pc heropstarten omwille van een gedane update, maar opnieuw zie ik dat de tijd 20 minuten achterloopt...
  10. Dit lukt niet meer. Ik probeerde, zoals ik eerder deed, via internet de tijd te laten synchroniseren, maar dan kreeg ik volgende melding: 'Er is een fout opgetreden bij een poging om een synchronisatie met time.windows.com uit te voeren. Deze bewerking is geretourneerd omdat de time-outperiode verlopen is.' Na enkele keren, verdween deze wel, maar kwam er een nieuwe melding die opnieuw geen synchronisatie kan uitvoeren, maar dit keer omdat de peer onbereikbaar zou zijn.
  11. In bijlage de, volgens mij, lange log. ComboFix.txt
  12. En nu net even dat hij opnieuw het beeldscherm moest herstellen. Af en toe vindt hij geen verbinding met internet, waarbij ik de verbinding dan telkens moet verbreken en opnieuw moet koppelen. Verder staat onderaan dat 'vlaggetje' met een kruisje, waarvan 1 melding de volgende is: "een probleem met AMD-Display Adapter- ATI Radeon Graphics Cards oplossen"
  13. De pc gedraagt zich voorlopig normaal, het blokkeren is geleden van de keer dat ik het gemeld heb. De datum en het uur staan wel nog steeds op 11/02/2015 en blijft ook hangen rond 13u...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.