Ga naar inhoud

zappa

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zappa

  1. het is niet gelukt ik krijg een melding dat er geen compatible stuurprogramma is bij deze hardware. Het is al een vrij oude pc dus er zit sowieso geen draadloze netwerk ontvanger in. Misschien zijn er nog ander drivers voor een ouder type pc.
  2. Hallo, Bedankt voor de snelle reactie. Internet heb ik gelukkig nu aan de praat gekregen. De audio driver heb ik helaas nog niet zo ver dus van daar ook de speccy file: http://speccy.piriform.com/results/SKDcePPGNGK5TsJ5eSHXZnB Ook heb ik alle wat dubbel stond in apparaatbeheer weg gehaald. Type nr: MED MT 179
  3. Hallo beste formleden, Nadat de oude microstar pc van mijn ouders zeer traag werd heb ik opnieuw windows xp daarop geinstalleerd. De installatie is goed gelopen maar nu mis ik een aantal drivers. Ik heb een printscreen gemaakt zodat jullie precies zien welke drivers ik mis. (beeldscherm, audio, netwerk) Op internet gekeken kan nergens de goede drivers vinden. Ik heb ook de driver geback-uped maar het zijn DIY bestanden geworden die xp niet herkent. Hoe zorg ik er nu voor dat ik de drivers geinstalleerd krijg? Of zijn er nog andere mogelijkheden? Alvast zeer bedankt! Specificaties: Merk: Microstar Type: PC MT6 modell: MED MT 179 Moederboord: (Medion?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.