Ga naar inhoud

krdesutt

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door krdesutt

  1. Dit had ik in het begin al gedaan, maar ook geen oplossing. Ik denk dat dit een probleem zal worden dat nooit kan opgelost geraken. Als iemand me nog kan helpen?
  2. Eerst en vooral bedankt voor de vele info, maar.... 1 / Gedaan en geen resultaat. 2 / Vind deze optie niet (en volgens mij is dit de juiste oplossing) 3 / Volgens mij is dit niet van in XP, dus vind deze opties niet. 4 / In mijn regedit heb ik geen add-ins. De link erbij is hetzelfde als punt 1, dus ook geen oplossing. Ik moet zeggen dat ik redelijk radeloos wordt!!! Alvast nog eens bedankt.
  3. Was dit vergeten te zeggen, maar heb dit wel effectief gedaan. Ik heb een invoegtoepassing genomen, bijv. snagit en dan via start geweest en het vinkje uitgedaan, maar het werkte nog steeds niet. Veel andere add-ins als snagit en de standaard staan er niet. Moet ik soms een andere add-in gebruiken? Ik vermoed dat het ergens maar een kleine instelling moet zijn, maar vind deze niet. Kan iemand me zeggen waar de optie draaischijfmodus ergens te vinden is, is dit in het driverprogramma van je muis of waar ergens? Want er zijn er toch die deze optie gevonden hebben. Alvast nog eens bedankt voor de vele hulp. Kris
  4. Ja daaraan heb ik ook al gedacht. Maar mijn vriendin heeft dit nodig voor haar werk in het onderwijs. Daar werkt ze ook met hele lange wordbestanden dat het scrollen toch heel gemakkelijk zou zijn. Spijtig genoeg is er hier precies geen oplossing voor. Kan iemand me mss nog helpen in office 2007?
  5. Met een andere muis geprobeerd en nog eens voor de zekerheid mijn office volledig geherinstalleerd, maar nog steeds hetzelfde probleem. Wordt bijna radeloos... Bedankt om me verder te helpen
  6. Beste, Ik heb een sigma muis M210. Heb ook al gezocht naar driver, maar vind niet de juiste ;-) Alvast bedankt voor de vele hulp.
  7. Iedereen bedankt voor de info tot nu toe, maar nog steeds geen oplossing. De optie draaischijfmodus, is dit een optie bij de instellingen bij de muis of waar ergens? Hopelijk kan iemand me helpen, want dat is ongelooflijk ambetant in word ;-)
  8. Dit had ik ook al gevonden, toch bedankt. Maar de optie draaisschijfmodus vind ik nergens ook niet in mijn instellingen van mijn muis via configuratiescherm. Dat is mijn probleem. Dus is nog steeds niet in orde.
  9. Werkt nog steeds niet. De eerste optie werkt niet als ik druk op mijn wiel, dan gaat het scrollen nog steeds niet. In mijn muisinstellingen staat het tandwiel op 3. Herinstalleren van office 2007 geeft ook geen oplossing. Maar zoals ik zei weet ik de oplossing, maar vind de optie draaischijfmodus niet terug. Alvast bedankt voor je reactie. Weet iemand deze optie staan?
  10. Beste, Ik kan niet meer scrollen in het nieuw geïnstalleerde word 2007. Via andere discussies heb ik gelezen dat de oplossing bestaat als je de optie draaischijfmodus verzet van "verhoog scrollmodus" naar "standaard". Spijtig genoeg vind ik deze optie nergens terug zodat ik nog steeds hetlzelfde probleem heb. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.