Ga naar inhoud

Reinier

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reinier's prestaties

  1. Hoera,het is opgelost--achteraf heel simpel. ik heb nu eerst de printer eens aangesloten op de w7 laptop en laten instaleren.--nu werkte de printer. daarna afgekoppeld en weer op de desktop met xp aangesloten. toen de w7 laptop laten zoeken naar de printer--en ja hoor--nu doet hij het. in ieder geval zeer bedankt voor uw hulp. mvg:R.Elders
  2. ja,dat functioneerd goed,ik kan via het netwerk alle computers zien. ik zie ook de printer,die aan de desktop vastzit via de usb poort onder xp. maar als ik deze printer op mijn laptop die onder W7 draait selecteerd dan kan hij steeds het stuurprogramma niet vinden. wat ik ook doe,het gaat gewoon niet. als ik dan weer mijn oude laptopje gebruikt die onder xp draait dan gaat het prima. het zit volgens mij in de programmatuur van canon. ik heb ze gebeld en volgens hun zijn er NOOIT problemen. maar als ik op internet rond kijk zijn er met xp/w7 met een canonprinter volop problemen.
  3. sorry,maar ik geloof dat ik het opgeef. wat ik ook doe het werkt niet.
  4. sorry,maar het is ook zo hopeloos. ik heb al diverse keer een driver gedownload van de canon site en op zowel de xp machine als op de laptop geprobeerd te instaleren. volgens mij ging dit goed,dat gaat met winzip. ondanks alles blijft hij weigeren om te printen via de laptop met w7. ik heb ook ergens gelezen dat de driver in w7 voor dezelfde printer een andere naam opgeeft dan in de driver van xp,en dat zou dan het euvel moeten zijn. deze persoon heeft dat handmatig veranderd zodat zowel in de w7 driver als in xp de naamstelling gelijk was en toen werkte het wel---maar dat gaat zonder hulp boven mijn pet---
  5. u bent erg hulpzaam,maar ook dit werkt niet.
  6. het lukt niet,wat ik ook probeer. als ik via mijn OUDE laptop die ook op xp draait probeer te printen of de printer in het netwerk zoek is dat geen enkel probleem. maar met de laptop met W7 lukt het gewoon niet. hij kan de printer wel vinden,maar het stuurprogramma niet.
  7. ik heb de cd nog wel,maar daar staat de xp driver op,maar als ik bij canon naar de pixma ip 4200 kijk zijn er wel drivers voor de printer. deze heb ik dus al vele malen geinstaleert maar met geen succes,W7 kan ze niet vinden op de xp machine.
  8. ik heb dit geprobeerd,maar als ik dit doe op mijn desktop met xp krijg ik bij de vraag voor extra drivers een lijst te zien waar geen vista of W7 bij staat om aan te vinken. ik weet ook niet hoe ik in deze lijst de driver kan zetten. als ik mijn laptop (waar dus de printer niet aan vastzit) laat zoeken,dan ziet hij meteen de printer op de hobby kamer van de desktop met xp erop,maar als hij dan verder zoekt krijg ik steeds weer de melding stuurprogramma niet gevonden. ik word hier gek van !!!!!!!
  9. ik krijg met geen mogelijkheid vista of w7 op de xp zoals u aangeeft,ze staan ook niet bij de vinkjes op de lijst.
  10. ik print al jaren vanaf mijn laptop draadloos naar mijn desktop(ook draadloos)waaraan mijn canon printer via usb vastzit. beide systeem xp. nu heb ik een nieuwe laptop met W7 en ik krijg bovenstaande met geen mogelijkheid meer voor elkaar--ik kan in mijn netwerk alles zien--ook de printer die aan de desktop vastzit--maar wat ik ook doe en wat ik ook instaleer,ik krijg iedere keer weer de mededeling dat het stuurprogramma van de canon pixma ip4200 niet gevonden kan worden. ben ik nou gek,of microsoft en canon ?????? wie kan mij helpen svp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.