Ga naar inhoud

Jady

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jady

  1. Yes hij is nu weg xD Je bent een kanjer Hardstikke bedankt!! xD
  2. Ja bij aparaat beheer geeft hij nog steeds een geel tekentje bij co-processor
  3. zo mn internet doet et xD erg bedankt daarvoor. hier de link waar je om vroeg http://speccy.piriform.com/results/QFs2dJR2Ztxg25aHvWFCkTu
  4. Dank je xD Ik heb die nividia gedownload en geinstalled op de pc. Maar Co-processor blijft hij aangeven. Wat is dit precies??
  5. ohja zie em staan, ff me ogen wijd open, damn wat klein haha! komt tie: WUSB54GC v2
  6. Linksys : Serial no: SLF10HA13905 Weet niet of je die bedoeld? Staan namelijk nog meer op zoals mac address IC: FCC ID:
  7. uhm, ik heb geen idee? haha heb helemaal geen verstand ervan namelijk xD Maar ik zit via een router misschien bedoel je dat? Ik moet dus mijn stick instaleren, dat heb ik gedaan maar die doet het dus niet. ik heb een screen bij mijn vorige bericht toegevoegt.
  8. Hoi allemaal, Ik heb even een vraagje. Ik heb een Acer Aspire M3641 desktop. Nu is het zo, ik was een weekje op vakantie kom terug en pc kaduuk! Neefje had er opgezeten met spelletjes etc... Dus ik wou me pc opstarten het bureaublad starte hij nog op. Maar zodra ik me muis nog maar indrukte sloeg alles vast en kon ik niks meer doen. Dus ik keek bij mn aparaat beheer, En daar zag ik dus gele tekens staan bij Co-Processor. Ik dacht laat ik maar nieuwe windows erop zetten, Dan zal die wel goed zijn. Ik heb dus opnieuw windows 7 erop gezet. En nu staat er nog steeds Co-processor & Wlan adapter. Ik ben naar de acer site gegaan voor de evt. drivers. Maar dit opent hij niet op de pc. Kan iemand me helpen??? Groetjes Jady.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.