Ga naar inhoud

Alien

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Alien

  1. Een merkcomputer of een samenstelling ? -Ik kies voor samenstellen, het moet puur gericht zijn op gamen. Ga ik overklokken ? - Nee Ga ik later upgraden ? - Ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Ik heb puur de functies voor het online en offline gamen nodig Ga ik zelf assembleren ? - Ik ga het niet zelf in elkaar zetten. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Windows 7 gewoon, tenzij er een versie is die beter werkt voor het gamen. Ga ik zelf installeren ? - Installeren doe ik zelf Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Ik heb nog geen enkele voorkeur Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Alles erop en eraan, dus muis etc. + een router. Heb ik specifieke wensen ? - Geen specifieke wensen
  2. Hallo, Ik wil twee game pc's samenstellen. Één voor mezelf en één voor mijn broertje. We hebben een budget van 5000 voor mij en een budget van 1000 voor mijn broertje. Zouden jullie mij kunnen vertellen wat en waarom ik het beste kan nemen. Groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.