Ga naar inhoud

henrik0706

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door henrik0706

  1. ik heb dus een cd geleend van iemand(niet officiële versie) waar windows64 op staat ik heb het geleend omdat mijn computer een 4GB ram heeft met een 3,2 Ghz processor,als ik een 64x erop zou zetten,zou deze veel sneller draaien ik heb dus de 64x geïntstalleerd,maar ik kan geen internet gebruiken omdat mijn network adapter outdated is,ik moet dus mijn drivers updaten,maar als ik geen internet heb,hoe kan ik dan mijn drivers updaten? moederbord: Medion ms-7708 grafische kaart: ATI radeon 5670 ik heb geprobeerd de drivers te vinden op een andere pc(degene die ik nu gebruik) en dan over te zetten via usb maar ik vind alleen maar een 32x versie en dus wil het niet installeren(althans staat er op de website dat de driver ook gaat met 64x),de enigste manier die ik heb gevonden om dit allemaal snel op te lossen is een programma dat uitzoekt welke drivers je nodig hebt en hem dan download(driver toolkit),maar sinds ik niet op het internet kan.... alvast bedankt!
  2. ik heb een computer en als ik hem vergelijk met een andere computer die ik heb,die uit dezelfde prijsklasse komt en met ongeveer dezelfde processor,dan gaat deze veel trager,bv als ik games speel moet ik de slechte pc zetten op low settings terwijl ik de andere op high zet specificaties: OPERATING SYSTEM:Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1) CPU TYPE:Intel® Core™ i3 CPU 550 @ 3.20GHzCPU SPEED:3.22 GHz SYSTEM MEMORY:3.21 GBVIDEO CARD MODEL:ATI Radeon HD 5670 VIDEO CARD MEMORY:1.87 GB VIDEO CARD DRIVER:aticfx32.dll DESKTOP RESOLUTION:1920x1080 HARD DISK SIZE:1.46 TBHARD DISK FREE SPACE:1.16 TB (79%)
  3. ik heb een computer met een 5,9 windows prestatie-index,waarbij ik bv. assassins creed 3 op laagste details speel met een zeer onstabiele FPS, daarnaast heb ik nog een andere pc die een jaar ouder is,ook een 5,9 prestatie heeft maar waar ik AC3 op hoge settings speel met zeer stabiele FPS Als ik de slechte computer intensief gebruik voor ongeveer een volledige dag,dan begint hij op het einde van de dag zwaar tegen te werken en gaat alles zeer traag ik heb de ventilator al eens uitgekuist specificaties: intel core i3 550 3,2 GHz ATI Radion HD 5670 4 GB ram enig idee waarom?
  4. ik heb juist een nieuwe computer aangeschaft met windows 7,maar als ik hem aanzet ga,en dan naar het bureaublad ga dan krijg ik geen enkele icoon!ook geen start balk en ook soms gebeurt er gewoon niets,dan heb ik een zwart scherm,heel soms(na 20 rebooten)krijg ik dan wel pictogrammen enzo weet iemand waarom dit niet werkt? zou het aande monitor missch liggen?want ik hem het geprobeerd bij iemand anders en toen werkte hij perfect! monitor: acer p224w
  5. ik heb iets geinstalleerd en ik wil het oninstalleren maar ik weet niet waar dus ik zoek die knop om alles terug te zetten tot gisteren of eergisteren maar waar staat die knop?
  6. bedoel je tijdens het opstarten van de computer en bedoel je blijven indrukken of in en uit drukken?
  7. ik heb onreeds een spel gedownload en telkens als ik het opstarte veranderde de schermresolutie naar heel groot maar toen ik het spel afsluitte was het terug normaal maar ik had toen ooit perongeluk mn computer afgesloten toen het spel aanstond en nu blijft alles zo groot!ik probeer de schermresolutie te veranderen maar mijn scherm is zo groot dat ik niet kan klikken op veranderen want het zit te ver beneden!help me?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.