Ga naar inhoud

Loekie007

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Loekie007's prestaties

  1. Dat werkt niet, ik krijg alleen maar die piep en de computer reageert nergens op
  2. Hoe moet ik in de bios komen en wat is het precies? Verder vind ik het raar dat diegene die er altijd in zat en het altijd heeft gedaan het nu ook niet meer doet?? Is er dan iets stuk of wat is daar de verklaring voor?
  3. Hallo, Ik heb een ASUS P5LD2 Deluxe moederbord. Nu wilde ik er werkgeheugen bij plaatsen (2x1gig van het merk Kingston) naast het al bestaande werkgeheugen van 512mb van het merk Kingston. Eerst werkte de 2x1 gig niet zag ik op de computer d.m.v. het commando "dxdiag". Toen heb ik ook het werkgeheugen wat er al in zat 512mb eruit gehaald en tot mijn stomme verbazing startte daarna de computer helemaal niet meer op, of ik nu alleen die 512mb er in deed of een andere combinatie. De computer begint te piepen wanneer ik hem aanzet en start niet op. Wat kan ik hieraan doen? Ik kan me niet voorstellen dat ik iets beschadigd heb. Alvast bedankt, Loekie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.