Ga naar inhoud

burensemafkees

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

burensemafkees's prestaties

  1. hallo, Ik heb firefox als mijn standaard browser. Als ik het opstart gaat het goed, maar zodra ik de eerste pagina om naar toe te gaan invul en ik druk op enter, dan blijft die bij mijn startpagina zo'n 2 minuten hangen. Zodra dit over is werkt alles gewoon goed, elke pagina. Kan ik dit verhelpen? Mvg K
  2. oke het is klaar! hartstikke bedankt! moet ik ccleaner nu de-installeren?
  3. hallo, ik heb de cleaner uitgevoerd en dat ging allemaal goed! Nu ben ik naar configuratiescherm gegaan, maar daar staat nergens systeem en onderhoud, wel systeem en beveiliging, toch kon ik het nergens vinden maar uiteindelijk kwam ik wel bij een tabblad systeembeveiliging. Hier zag ik in elk geval nergens vinkjes staan? Is dat dan de goede? En zodra dit klaar is, kan dan het programma CCleaner verwijdert worden of laten staan?
  4. super, ik heb de pc ge-herstart en het komt niet meer. Hartstikke bedankt! kan ik nu programma's zoals hijackthis en mbam verwijderen of is het slim om ze erop te laten staan?
  5. dit is wat ik krijg: hijackthis :[ATTACH]7009[/ATTACH] mbam: [ATTACH]7010[/ATTACH] ik hoor het wel als het niet goed is? anders moet het nog maar even stap voor stap uitgelegd worden hijackthis2.txt mbam-log-2010-10-05 (19-19-55).txt
  6. als ik de mbam snelle scan heb gedaan, dan opent er een log, maar wat dan? moet ik dan weer hijackthis openen en dan? ---------- Post toegevoegd om 17:43 ---------- Vorige post was om 17:42 ---------- nou een kladblok opent na de snelle scan.
  7. Ik heb alles gedaan tot de snelle scan van MBAM, als ik de scan heb gedaan, is die klaar en druk ik op ok, ik krijg alleen nergens "Bekijk Resultaten" om de resultaten te zien. Ik kan dus ook nergens iets aanvinken, wel wordt er na het op ok klikken en kladblok bestand geopend, maar daar kan ik niks aanvinken. Doe ik iets fout of?
  8. kan iemand mij aub helpen en naar mijn log kijken?
  9. [ATTACH]6959[/ATTACH] ik heb nu nog een keer de log gedaan, hopelijk is die nu wel goed! chkntfs /x c: helpt niet, want zodra ik het wil typen reageert het programma niet meer! hopelijk kan het verholpen worden want het is heel irritant! hijackthis1.txt
  10. [ATTACH]6952[/ATTACH] dit is het kladblok documentje. kweet niet of t werkt hijackthis.log
  11. Oke, heb ik nu wel op de een of andere manier, en in welk bericht moet ik het dan plakken?
  12. oke, ik heb alles gedaan tot het: do a systemscan and save a logfile. Als ik dat doe komt er een hele lijst maar het wordt niet geopend in een kladblok, ik kan dus ook geen CTRL A doen, daarna keek ik weer naar mijn zwarte scherm, maar stond er nu het bekende: ntvdm.exe werkt niet meer er is een probleem opgetreden etc etc. dus keertje de pc opnieuw opgestart maar doet het weer en daarna weer. Dat het niet werkt zal wel overgaan want dat doet die regelmatig. Maar hoe zit het dan dat die niet in kladblok opent?
  13. ik heb laatst een grote virusscan gedaan ja, maar dat kan dus de reden zijn? en natuurlijk het belangrijkst, is dat erg en kan het verholpen worden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.