Ga naar inhoud

Spetah

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Spetah

  1. PROBLEEM OPGELOST !!! JAY Na 3 ict'ers over me pc heen te hebben laten gaan kwam de laatste uiteindelijk achter het probleem. De verzegeling bij de processor chip zat niet goed. Dit was het enige probleem . best wel slecht. eigenlijk toch bedankt voor je hulp
  2. na wat meer testen blijkt het dan mijn videokaart wel in een andere pc werkt maar zijn videokaart niet bij mij. ik ben bang dat mijn moederboord dood is.
  3. bij het insteken van de videokaart in de andere pc gaf de pc 1 lange 2 korte beepjes aan. ook bij het insteken van een andere video kaart in mijn pc werkt het beeldscherm niet
  4. heb net de ram op alle mogelijke slots geprobeert nog steeds geen reactie van de monitor .
  5. we hebben enkele onderdelen na een tijdje niet steeds her aangesloten omdat we alles de hele tijd er opnieuw in en uit hebben gehaald om alles te controleren (meerdere mensen zijn langs geweest) is de dvd drive nodig om de monitor aan te krijgen ?
  6. nee, hij geeft helemaal geen biep. zo ver komt hij niet. en ja, schroeven van de mobo zitten goed.(checked) stroomtoevoer heb ik op verschillende wijze's aangebracht en ik heb d bios al geeset door middel van jumper. cpu + koeler opnieuw aangebracht. nog enig idee wat er verder zou kunnen zijn? dank u voor uw hulp trouwens=)
  7. Ja, de voedingskabel is aangesloten op de videokaart. En ik heb nieuw geheugen in de mobo geplaatst. Ik heb nu 1 stripje ddr3 1333 2gb erin. Dat hoort volgens documentatie compactable te zijn . En ik heb het stripje in slot 1a geplaatst. zoals in de handleiding is aangegeven dat dat kanaal 1 moet zijn. Dat zou goed moeten zijn, toch?
  8. Hallo, Ik heb recent een aantal computercomponenten besteld en die zijn immer aangekomen. Dus ik heb de componenten geplaatst. Voor de duidelijkheid: Mijn bestelorder: - RAM 2048MB DDR3/1333 Kingston CL9 - HDDI 500GB Samsung HD502HJ - CPU AM3 AMD Phenom2 X4 945 95W 3.00GHz / BOX - MB Asus AM3 M4A785TD-M EVO V/R/GBL/DDR3 - - GRA 5770 ATI HIS HD 5770 Fan 2x DVI/HDMI/GDDR5 1024MB - VOE Thermaltake W0294 80+ 500W ATX - DVDW Sony/Optiarc AD5260s 24x SATA / bulk / zwart En ik wou hem dus testen: geeft ie geen beeld, hij blijft dus in stand-by staan. Ik heb zowel op de onboard als op mijn externe grafische kaart de monitor aangesloten. Ik heb 2 verschillend vga-monitoren aangesloten via een dvi - vga verloopje op de videokaart. En op dvi en vga poorten van e moedrbord. Allebei geeft het hetzelfde effect. ps: als ik hem op een vga monitor (oude koelkast) dan geeft het een geluidje alsof iets bekrachtigd word als ik de kabel erin stop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.