Ga naar inhoud

se7en

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

se7en's prestaties

  1. Ok, heb op mijn al mijn gegevens van mijn harde schijf gehaald met de gedachte om mijn pc thuis opnieuw te herinstalleren, net mijn windows xp cd erin gestopt, hij draait en geeft dan het bericht "setup is inspecting your computer's hardware configuration' maar daar blijft ie hangen, er gebeurt niks meer!
  2. Sinds gisteren heb ik het antispy safeguard virus op mijn pc, ik kan niet meer inloggen, opstarten vanuit safe mode lukt ook niet meer, kortom even na het opstarten loopt mijn pc gewoon vast. Via een collega heb ik een rescue cd van f-secure gekregen, deze heb ik bij het opstarten 2x laten draaien en scannen op viruses maar zonder resultaat. Ik wil mijn pc niet zomaar formatteren omdat er nog een heleboel gegevens opstaan die ik wil recuperen, mijn vraag is: als ik mijn harde schijf eruit haal om mee te nemen naar mijn werk om daar te proberen het virus er laten vanaf te halen, is dit voldoende of neem ik best mijn hele pc mee? Aangezien die rescue cd niks gevonden heeft, kan het dan zijn dat mijn harde schijf niet aangetast is maar wel het systeem?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.