Ga naar inhoud

Tofke01

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tofke01's prestaties

  1. Opgelost! Via een gelijkaardig (zeg maar hetzelfde) probleem op een ander forum is de oplossing uiteindelijk gelukt (ondanks dat ik eerder deze poging ook had getest!). Ik had de pc opnieuw opgestart en op F5 gedrukt en gekozen om op te starten in Veilige modus met opdrachtprompt. Nu kwam ik in een DOS omgeving en daar gebruikte ik volgende commando's: net user username /ADD -> waar username staat, typ je de naam van je nieuwe account (als je er geen meer hebt, anders hoef je dit niet te doen). Om admin te worden (hier wordt dutchevil als account gebruikt, jij natuurlijk je eigen naam): net localgroup administrators dutchevil /ADD Dit maakt het account dutchevil een admin. Als dat niet werkt is administrator niet de groep voor admins zoek dan de juiste groep met: net localgroup En voer dan de stap opnieuw uit maar dan in plaats van administrator de net gevonden groep. Zie ook in deze thread: . Daarna had ik alle rechten terug!
  2. Hallo! Door het uitvoeren van control userpasswords2 heb ik blijkbaar iets verkeerd ingesteld waardoor ik al mijn rechten als administrator kwijt ben. Ik kan enkel nog inloggen door 2x op ctrl-alt-del te drukken en dan kan ik inloggen als admininstrator, eigenaar, mijn eigen naam of de naam van mijn vrouw (alle 4 deze accounts hadden admin-rechten). Eenmaal ingelogd blijken geen van de 4 accounts admin-rechten te hebben en zijn ze allemaal ingesteld als gast-account. Doordat ik er enkel ingeraak als gast, kan ik dus niets wijziging, ik kan geen nieuwe accounts aanmaken of wijzing, systeemherstel werkt niet, enzo. Ik heb ook reeds geprobeerd in te loggen via veilige modus, maar ook dan heb ik beperkte rechten van een gast-account. Ik heb al veel gegoogled, maar bij de meeste bestaat de admin-account ergens nog. Bij ook wel vermoed ik, ik krijg hem alleen niet ingeschakeld... HELP?? Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.