Ga naar inhoud

KurtDB

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Processor
    Intel Core 2 Duo 2xT6400 @2.00 GHz
  • Geheugen
    4 GB DRAM
  • Harde Schijf
    Hitachi HTS543232L9SA00
  • Behuizing
    Toshiba Satellite P300

KurtDB's prestaties

  1. Merci, Zal het volgend weekend eens uitproberen
  2. Bedankt voor de links. OK, heb de gratis versies eens geprobeerd. Geen resultaten behaald. Heb dan eens een bestand geopend met notepad++. Bij verschillende bestanden kon ik emailadressen zien... Feit is dat bij de recovery ik nu veel .edb bestanden heb van exact 40.960 kB groot. Wat ik wel nog eens kan doen is een discrecovery, dan kan ik alle mappen zien. Op welke locatie wordt in principe het .edb bestand geplaatst? Het OS is Vista met upgrade naar win7, met daarbij office 2007.
  3. Het was dit proggie die de edb niet kon recupereren:cool:
  4. Moet toch een groot probleem zijn. Niemand een oplossing?
  5. Hoi gents, Ik zit met een vervelend probleempje. Vorige week is mijn Toshiba laptop gecrashed, en het enige dat ik nog kon doen is mijn recovery cd's van onder het stof halen en hem terug in aankoop toestand brengen, met windows vista. Deze heeft een upgrade gehad naar Win7. Uiteraard verwijdert deze recovery alles, dus ook m'n 2de partitie. Met het proggie Recover My Files heb ik al een heel groot deel van m'n bestanden terug tevoorschijn gehaald. Probleem hierbij blijft mijn outlook 2007 bestand. Ik heb een 10-tal .pst bestanden teruggevonden, van elk ongeveer 25kb. Dus daarin kunnen mijn emails en agenda niet zitten. Wel heeft het programma zo'n 365 .edb bestanden teruggevonden... dus denk ik dat mijn outlook exchange gebruikte ipv .pst Ik heb al een edb to pst proggie gebruikt, maar dat geeft steeds aan dat er geen mailbox is. 1. Wat kan ik doen om mijn postmappen, emails en agenda toch terug te krijgen? 2. Zijn er nog andere proggies die deze exchange bestandstype gebruiken. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.