Ga naar inhoud

Camiel Devos

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Camiel Devos

  1. Bijna dagelijks gebeurt het eens dat ik Windows op mijn PC Medion Akoya P4010 niet kan afsluiten dan door de powertoets enkele seconden ingedrukt te houden. Dit is meestal na het het gebruik van de DVD-speler-recorder. Eerst vindt verkenner of Total Commander de DVD niet en bij het afsluiten draait het programma blijkbaar blijkbaar nog steeds en belet het afsluiten, ook 4geforceerd afsluiten.
  2. Mijn hoofdcomputer is een All-In-One PC PC Medion Akoya P4010. De harde schijf van 1 Terrabyte is door mij heringericht in 1 primaire partitie van 100 G, waarvan 18 gebruikt, en 3 logical van 375, 185 en 275 G, met nog veel plaats op. Ik wil Linux Pinguy installeren maar na de toetsenbord instelling komt: Schijfruimte voorbereiden en dan loopt het fout voor mij. Naast elkaar gaat blijkbaar niet. Partities handmatig specificeren geeft de keuze tussen /dev/sda, dev/sda5, dev/sda6 en :dev/sad7, ntsf. Ik kies bvb het laatste en krijg dan: Een partitie bewerken: Gebruiken als...,formatteren..., aanhechtingspunt?/div> Wat vul ik hier in? Verder krijg ik ook nog; Er is geen basis bestandssysteem gespecificeerd.. Hoe kan ik een tweede primaire partitie maken? Easeus Free Partition Magic biedt blijkbaar deze mogelijkheid niet, PartitionMagic van Powerquest vroeger wel maar is niet compatible met Windows7. En hoe maak ik een swap-partitie? Camiel Devos
  3. OSD Hotkey werkt nu weer perfect (beter dan bij aankoop) Multimediadriver: ik vind hierin ook geen setup-bestand maar heb ook een reactie ontvangen van Medion hoewel hierin ook geen setup maar ik heb alles opgevolgd en het werkt. Dit is wat zij schreven: Het stuurprogramma moet u installeren ter vervanging van het oude stuurprogramma, dit doet u in het apparaatbeheer. U klikt met de rechtermuisknop op 'Deze Computer' en kiest voor eigenschappen. U gaat dan naar het tabblad 'Hardware' en kiest daar apparaat beheer. U krijgt u een samengestelde lijst van alle apparaten zie zich bij u in het systeem bevinden. U zoekt dan het apparaat waar u de drivers voor wilt installeren, u klikt hierop met de rechtermuisknop en kiest 'Stuurprogramma bijwerken'. In het dialoogscherm stuurprogramma bijwerken kiest u voor 'Ik wil zelf kiezen' en klikt op 'Volgende'. U kiest hier dan voor de optie om zelf een locatie aan te geven en klikt op 'Bladeren'. U navigeert nu naar de map waar de desbetreffende driver in staat uitgepakt en klikt op 'OK' en 'Volgende'. Windows zal nu het stuurprogramma gaan bijwerken en installeren. Ik heb gewoon de map op de oorspronkelijk bijgevoegde CD aangewezen. Wat deed ik eerst verkeerd?
  4. Het MSN nummer is correct. MSN 10012946
  5. Het MSN nummer is 10012946 verder staat er nog een nummer 14730010040273
  6. Medion Akoya MD 8850 Alle partities, dus ook recover D geherfomateerd. Windows 7 teruggeplaatst met OEM-disk en drivers met Application & Support-disk. TV-tuner werkt niet. Multimedia driver niet geïnstalleerd? Inde de directory van de bewuste driver vind ik geen setup-bestand. OSD Hotkey werkt niet. Driver staat niet op disk. Heb gelezen op forum dat Medion deze drivers zelf niet heeft. Hoe of waar kan ik dit oplossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.