Ga naar inhoud

Beze

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Beze's prestaties

  1. Ja, maar als u naar die link gaat, zie je een hoop verschillende dingen die je kan installeren.
  2. Ok, zal ik doen. Er staan wel verschillende zaken bij?
  3. Hmm, eerste keer dat ik het zie. Ikzelf heb het nog niet geïnstalleerd, maar misschien heeft de verkoper dat al gedaan. Hiermee moet het probleem verholpen zijn volgens u?
  4. Hoezo niet overeenkomt, en waarom staat dat bericht hier boven met die waarschuwing? Is dat voor mij? Concreet is het probleem dat ik met mijn nieuw all-in-one machine van canon (MP 640) niet kan scannen. Alhoewel ik de foto duidelijk op de plaat leg, geeft hij telkens aan dat ik het document moet plaatsen. Ik begrijp er dus helemaal niets van. Ik heb windows 7 trouwens, heeft dat daar iets mee te maken? Want het scannen zelf lukt niet, het probleem ligt in eerste instantie bij het apparaat hé, de laptop komt er nog niet aan te pas zelf.
  5. Eum, wat heeft dit te betekenen? Ik heb weldegelijk een scanprobleem hoor...
  6. Ik ben bezig met een aantal filmpjes achter elkaar te zetten, alsook wat foto's te integreren in het (grote en algemene) filmpje, met movie maker van windows dus. Nu zit ik met een probleempje; ik wil tussen elk filmpje een zwart tussenscherm, waarop ik tekst zet (dat lukt), en voor die 10 seconden dat ik zo'n zwart tussenscherm telkens projecteer, wil ik ook wat muziek op de achtergrond om het aangenaam te maken. De muziek integreren voor 10 seconden lukt, maar ik vind maar niet hoe je een liedje 10 seconden kan laten afspelen vanaf een bepaald moment uit dat liedje. Als ik het integreer is het telkens vanaf het begin, maar ik wil 10 seconden vanaf een bepaalde beat.
  7. Beste, Ik plaats een foto en toch scant hij niet: 'Plaats document op glasplaat en druk op x' geeft hij aan als 'probleem', terwijl er wel degelijke een foto onder zit en die voor alle duidelijkheid goed ligt, met de afbeelding naar beneden gericht. (x is die groene knop) Kan iemand mij helpen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.