Ga naar inhoud

WMerlijn

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WMerlijn's prestaties

  1. Ik had wat vinkjes aan moeten zetten.... Ben nu aan het testen. Mijn eerste reactie... was het zo simpel. Ik schaam mij. Ik ga snel verder proberen. Dank u voor u hulp, maar ben bang dat ik in de nabije toekomst uw hulp wellicht nogmaals kan gebruiken. Voor zover heel erg bedankt!!!
  2. Ik zie die query niet. Alleen een tabel genaamd dossier. ---------- Post toegevoegd om 17:27 ---------- Vorige post was om 17:24 ---------- Ah excuus. Ik zie dat ik nog een aantal vinkjes moet aanzetten om ook de queries te laten zien. Ik ga nu testen.
  3. Uhmmm. Ik zie geen verschil met het bestand dat ik jou heb toegestuurd....
  4. Over de lange namen werd ik mij gaande weg ook bewust. Zal ik ook gaan aanpassen. Ik heb met de query ook gewerkt met >0 (of is not null) Daarmee lukt het inderdaad om per record de niet lege velden op te tellen. Het gaat bij mij fout als de velden (datum in de toekomst) nog leeg is. Dan wordt de gehele record niet opgenomen in de query. Tevens heb ik dan het probleem dat (bijvoorbeeld) bij de eerste 2 datumvelden van 2 records niet kunnen worden opgeteld of hier van een gemiddelde van genomen worden. Dus wellicht ter verduidelijking: 1 record bestaat uit circa 6 datumvelden, waarbij per record de doorlooptijd vastgesteld moet kunnen worden. Ook als een aantal datumvelden nog niet zijn gevuld. Daarnaast wil ik graag een gemiddelde doorlooptijd van alle records meten over (bijvoorbeeld) alle records. Voorbeeld: Record 1 heeft nu 4 stappen ondergaan en de doorlooptijd bedraagt 12 dagen. Bij alle records duurt stap 1 gemiddels 3 dagen, stap 3 4 dagen, enz.... Ik hoop dat deze uitleg helpt om mij iets verder te helpen.
  5. Stegisoft, is het nog mogelijk mij een duw in de goede richting te geven? Of heb je wellicht meer informatie nodig? Ik hoop snel van je te lezen.. Nogmaals dank alvast.
  6. Hierbij het bestand in 2003 formaat. Wel merk ik dat nu alleen het tabel is overgebleven en alle queries zijn verdwenen ivm compatibiliteit. Ik hoop dat je hiermee mij op weg kunt helpen. Alvast dank [ATTACH]7107[/ATTACH] Test4.rar
  7. [ATTACH]7082[/ATTACH] Hopelijk lukt deze wel. Nogmaals dank, Wim Test3.rar
  8. [ATTACH]7080[/ATTACH] IK heb het idee dat het bestand test.zip niet goed functioneert. Nogmaals bijgevoegd. Test2.zip
  9. Ik heb een abstract gemaakt van hetgeen waar het omgaat. Mijn bedoeling is dus dat ik per record de totale doorlooptijd kan berekenen/rapporteren (horizontaal), maar ook per stap voor alle records (verticaal). En dan ook nog graag in een mooie chart[ATTACH]7077[/ATTACH]. Wie kan mij een duw in de rug geven? Test.zip
  10. Ik zal een voorbeeld proberen toe te sturen. Het lukt mij overigens wel om het aantal dagen terug te redeneren nav 2 data. Het lukt mij echter niet om dit per record te doen, zeker niet als de datum nog niet is ingevuld. Ik hoop je morgen of zaterdag een voorbeeld toe te sturen. Dank alvast voor je reactie.
  11. Ik ben bezig met een DBje waarin ik per dossier de doorlooptijd van een aantal acties wil bijhouden en daarop wil rapporteren. Het betreft 11 stappen. Per dossier wil ik de doorlooptijd rapporteren, maar ook de gemiddelde / totale tijd van alle dossiers bij elkaar. Voorbeeld dossier A: stap 1 = 1 dag, stap 2 = 5 dagen ==> Totaal 6 dagen Maar ook stap 1 duurt bij alle dossiers gemiddeld 5 dagen. Het lukt mij dmv queries in ieder geval een tabel te maken met een overzicht van alle dossiers die stap 1 hebben doorlopen. Het gaat fout als een datum NULL is. Ook gaat het optellen van de inhoud van de velden niet goed. Ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.