Ga naar inhoud

sctmn

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sctmn's prestaties

  1. beste leden, ik heb ook last van he "antimalware doctor" virus of wat het ook precies mag zijn xD ik kan niet meer mijn mozilla firefox openen om iets te downloaden , zelfs niet in veilige modus ofzo. Hoe krijg ik deze rotzooi van mijn PC ? xD Mvg sctmn
  2. hey mensen heb nog een vraagje, ik zou een 3de monitor willen aansluiten op mijn pc, heb 2 grafische kaarten , ATI RADEON HD 4850 (2x) maar als ik mijn 3de monitor op mijn 2de kaart aansluit word deze niet gedetecteerd iemand een oplossing ? ---------- Post toegevoegd om 13:11 ---------- Vorige post was om 13:08 ---------- maar heb wel een crossfire op mijn grafische kaarten staan maakt dat misschien iets uit ?
  3. jah hebt opgelost , kaarten eens helemaal zuiver gemaakt en primaire en secundaire omgewisseld , koeling is normaal meer als voldoende , koeling van 750W , maar alles gaat weer heb voor de zekerheid nog een extra ventilatortje bij men grafische kaarten geplaatst want deze bleven toch nog te warm worden. Toch bedankt voor de reactie
  4. hey jongens, ik heb eens een vraag , ik heb hier in men toren een crossfireX van 2 ati radeon HD 4850's , bij de meeste games tegenwoordig als ik begin met gamen , slaat de primaire op hol, die begint heel hard te blazen en de temperatuur van men GPU loopt wel op tot 98°c en de secundaire doet dit niet. Na een 10min in game te zijn crashed mijn pc ineens. iemand misschien een oplossing of enige uitleg hierover ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.