Ga naar inhoud

MrSoKoLoV

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MrSoKoLoV's prestaties

  1. Ik heb Windows 8 en gebruik nu Google Chrome, al heb ik hiervoor lang Firefox gebruikt. Moet ik dan dezelfde stappen gebruiken?
  2. Hey allemaal, Soms heb ik problemen met op het internet naar foto's of afbeeldingen te zien. Dit is niet altijd zo en het is ook niet altijd op dezelfde sites of fora. Ik dacht eerst aan een verouderde versie van Java en dergelijke programma's, maar ik houd dit allemaal up to date via Avast. In principe zie ik bij dit probleem enkel een icoontje en niets meer, zoals hier in dit voorbeeld bij een online comic:
  3. Hey allemaal, Heb sinds eergisteren een raar probleem op mijn laptop gekregen. Nadat ik mijn laptop opstart en mijn profiel aanklik, geeft hij na het inloggen een zwart scherm met een error bericht dat lijkt op "Kan C://Windows/System/Config/Desktopt" niet vinden. En dan iets met verplaatst en dergelijke als zin. Hierdoor is mijn bureaublad volledig weg, inclusief iconen, geluid niet meer aan en internet onbereikbaar. De enige oplossing die tot nu toe werkte was systeemherstel. Maar telkens ik weer afsluit en opstart begint het opnieuw. Vandaag heb ik F8 geprobeerd en daarna foutopsporingsmodus en dat werkte ook blijkbaar. De enige verandering die ik me kan herinneren aan de laptop was het uitzetten van enkele startprogramma's in CCleaner> Opstarten. Maar deze gingen over MSN en dergelijke, maar misschien heb ik toen iets verkeerd uitgezet dat kan. PS: Heb de laptop gescand op virussen en mailware en hij vond niets. Hopelijk kunnen jullie helpen.
  4. Wel het meest recente programma is Java, ik wil namelijk de laatste update installeren Version 6 Update 31. Maar telkens dat ik de installatie doe gaat hij halverwege zeggen dat ik de Cd-rom moet insteken terwijl dit niet kan voor Java. Indien ik de vorige updates (Java 6 Update 6, Java 6 Update 7 & Java 6 Update 30) wil verwijderen via programma's verwijderen, krijg ik andere error's zoals: - De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar, controleer of de bron bestaat en of u toegang heeft tot de bron. - Er is een fout opgetreden bij het toepassen van transforms. Controleer of de opgegeven transformpaden geldig zijn.
  5. Via de winkel gewoon, maar moet zeggen dat die 9 op de 10 keer lukken, het zijn meestal programma's die niet willen installeren terwijl iedereen er geen problemen van heeft. Zoals ik al zei verwijst hij meestal naar "CD-rom" en dergelijke terwijl die programma's dat niet hebben. Eigenlijk dus de error die in de 1ste post staat, die komt meestal voor tegenwoordig.
  6. Het programma staat inmiddels op de PC, maar begrijp niet goed wat je bedoeld met maak een screen via dit programma. Bedoel je een screen zoals gewoonlijk via "Print Screen" of moet dat via een speciale manier via "Speccy" gebeuren? Indien wel, hoe moet ik dit dan doen?
  7. Ik had vroeger een computer met een D schijf als extra schijf, maar dit is een laptop. Heb niets veranderd aan schijven of het zou per ongeluk moeten zijn geweest. Heb geen flauw benul van die E schijf, weet er niets over. Heb juist gekeken in "Verkenner" naar de E schijf en daar staan echt rare zaken op. Heb tientallen mappen die vermeld staan als "448984ezgez9g4" en dergelijke zaken en sommige zijn leeg en bij andere vind ik steeds hetzelfde terug > instal.res.dll + Silverlight en dit komt meermaals voor. Hier een voorbeeld ervan:
  8. Geen probleem, was wel even zoeken vond het niet meteen:
  9. Ow ok, had het even niet door sorry. Blijkbaar is het bij Vista trouwens "Start" > "Computer" en that's it.
  10. Ben niet helemaal mee omtrent die afbeeldingen dus heb gedaan wat ik dacht dat je bedoelde: Hoe ik download wil je weten? Ik doe gewoon zoals iedereen rechtermuisknop en download, ga dan naar "Start" en kies in de rechterkolom "Downloads" en daar staat alles. Meer weet ik er ook niet echt van, deze staan altijd op de C schijf veronderstel ik.
  11. De code nummer bedoel? Dat weet ik niet, staat er nooit bij. Maar krijg nu meestal die 3 error's die ik in de 1ste post heb beschreven.
  12. Ja heb nog altijd dezelfde problemen zelfs na de schoonmaak met CCleaner en het opkuisen van het Register en de problemen ervan.
  13. Denk jammer genoeg niet dat dit de oplossing is, heb CCleaner namelijk al een paar jaar op de pc staan en doe elke dag schoonmaken en om de week register. Wil het wel nog is proberen maar zal niets oplossen vrees ik.
  14. Ik heb Windows Vista en kan me niet meteen iets herinneren van aanpassen omtrent schijven.
  15. Hey, Niet de 1ste keer dat ik hier ben, maar heb dan ook geregeld problemen met mijn computer of beter gezegd computers in het algemeen. Deze keer is het wel heel bizar. Het is namelijk zo dat ik af en toe programma's wil installeren, dit kan een spelletje zijn of een plugin of een recentere versie van iets zoals Java bijvoorbeeld. En telkens gebeurt dezelfde fout tijdens de installatie, ergens op het einde van de installatie krijg ik opeens "Windows Installer" en dan een bericht dat er uitziet als deze ( dit voorbeeld komt van internet). Het probleem is dat dit wel degelijk op mijn pc staat, zoals bijvoorbeeld Java. En telkens gaat de installatie dan niet door, want bij dat balkje waar ik normaal kan kiezen staat dan gewoon "1" bijvoorbeeld of niets. Op deze manier heb ik al talloze versies of programma's niet kunnen installeren. Zou wou ik vandaag de meest recente Java versie installeren en kreeg ik dit gedoe alweer en kon de installatie niet doorgaan. Zo stond er bijvoorbeeld dat door deze error de oudere versie niet kon worden verwijderd. Dus ging ik naar programma's en koos daar voor de oudere versie verwijderen en dan kreeg ik wederom dit en daarna zelfs "De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar, controleer of de bron bestaat en of u toegang heeft tot de bron". Of optie 2 qua error is dan weer "Er is een fout opgetreden bij het toepassen van transforms. Controleer of de opgegeven transformpaden geldig zijn". Dus in heel korte woorden: Kan zaken niet installeren & updaten en andere kan ik dan weer niet verwijderen. Hoop dat dit nog op te lossen valt eerlijk gezegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.