Ga naar inhoud

Anne27

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Anne27's prestaties

  1. Hallo! Als ik via ´Deze computer´ de schijf (E,F of G) waarop mijn USB-stick is aangesloten wil openen, krijg ik de boodschap ´toegang geweigerd´. Ik kan dus niet in de mappen op mijn usb-stick bladeren of documenten verwijderen. (Wel kan ik via bijvoorbeeld programma´s als word of powerpoint nieuwe documenten op de usb-stick opslaan.) Het maakt niet uit op welke poort ik de USB-stick aansluit. Hetzelfde probleem heb ik ook met mijn mp3-speler (waarover ik al eerder een vraag stelde). Een nieuwe usb-stick kan ik wel openen. Ik dacht dus aan een virus o.i.d.. Ik heb mijn hele computer, de betreffende usb-stick en de mp3-speler gescand met Mcfee Antivirus plus (waarop ik een abonnement heb en dat constant draait op mijn pc) en met de nieuwste update van Malwarebytes´Anti-Malware. Er werd niets gevonden. Wie heeft een idee wat ik verder nog kan proberen?! Ik ben blij met alle suggesties en bij voorbaat veel dank!!
  2. Beste Jean-Pierre, Dank voor je reactie. Ik heb de hele handleiding inderdaad al doorgespit, maar bestanden wissen via het apparaat zelf lijkt geen optie te zijn.
  3. Hoi! Mijn xiron mp3-speler (MP860) werkt prima, maar als ik hem nu aansluit op mijn computer (via de bijbehorende usbkabel) en ik wil de map met bestanden openen krijg ik een bericht in een apart schermpje: toegang geweigerd. Ik kan nog wel een geluidsbestand op mijn mp3speler zetten door met de muis op het bestand zelf te klikken en te kiezen voor ´kopieren naar verwisselbare schijf (F:)´ maar ik omdat ik geen toegang heb tot de mp3 speler zelf kan ik geen mappen en bestanden wissen. Dat is heel irritant, want ik wil ook wel eens iets nieuws beluisteren! Tot nu toe heb ik het volgende gecontroleerd/geprobeerd: Het apparaat wordt wel herkend en staat onder schijfstations in de lijst van apparaatbeheer. Ik heb de upgrade van software die op de bijgeleverde cd stond uitgevoerd. Ik heb geprobeerd het apparaat eerst aan te zetten en dan aan te sluiten en ook eerst aan te sluiten en dan aan te zetten. Ik heb ook alle andere USBstations op mijn computer geprobeerd, maar zonder resultaat. Ik heb mijn virusscan de mp3speler laten scannen, maar die vond ook niets. Heeft iemand enig idee hoe het komt dat toegang wordt geweigerd en hoe ik dat kan oplossen? Bij voorbaat heel veel dank!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.