Ga naar inhoud

Simon12

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Simon12's prestaties

  1. OK, Thx voor je moeite. Als het alleen in lengte en merk zit, ga ik denk toch voor de goedkoopste optie, die van kabelaanbieding.com. Ziet er naar uit dat de specificaties minimaal net zo goed zijn en met merken heb ik sowieso niet zoveel. Nogmnaals bedankt voor je reactie
  2. Ik heb een, inmiddels veelgestelde, vraag mbt HDMI kabels. Ik heb een HDMI 1.4 kabel nodig van ongeveer 2 tot maximaal 3 meter en het liefste goede kwaliteit. De vraag is nu eigenlijk of er veel kwaliteitsverschil zit tussen de verschillende aanbieders op internet. Heb het gevoel dat ik niet altijd volledige informatie krijg. Ik heb inmiddels een selectie gemaakt en moet nu kiezen tussen twee kabels bij twee verschillende aanbieders. Dit zijn mijn keuzes: http://kabeltje.com/könig-hdmi-high-speed-with-ethernet-kab...-2484.html Prijs Eur 22,95 http://www.kabelaanbieding.com/index.php?item=hdmi-1_4-ether...mp;lang=NL Prijs Eur 15,95 De eerste is wel een Konig kabel, maar heeft bijvoorbeeld geen vergulde connectoren en er wordt niet uitgelegd wat bijvoorbeeld de afscherming binnen de kabel is. Konig is echter wel een bekend merk, ik weet niet of dit bij HDMI veel uitmaakt? De tweede is een stuk goedkoper en de omschrijving is ook veel utgebreider, maar de kabel is niet van een bekend merk. Kort samengevat heb ik twee vragen: wat zouden jullie doen en is het merk belangrijk bij HDMI kabels? Als jullie betere opties weten, hoor ik het natuurlijk graag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.