Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

michmichmich

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Voila, in bijlage... en geloof me, ik heb me al suf gezocht:( Map1.xlsx
 2. Oké, ik moet voor school een opdracht rond draaitabellen maken. Dit is wat ik had (tot hier toe juist): Zoals je ziet, rechts de draaitabel die de totale omzet per jaar en per product weergeeft. De opdracht is echter, om die datums bij jaar (sinds) als volgt weer te geven: 1971 1972 ... 1991 Hoe doe ik dat?
 3. Hallo, het is misschien een beginnersvraag, maar het lukt me niet om in een lege cel de datum of tijd in te voegen. Ik geef deze formule in: =DATUM(NOW()) en blijkbaar accepteert excel deze niet... wat doe ik fout?
 4. Neen, dat kan ik niet doen; het voor een opdracht voor de hogeschoool... Ik moet per se via getalnotatie < aangepast zulk een notatie bekomen...
 5. Hallo, Als leerkracht in wording dien ik voor informatica een puntelijst met gemiddelden op te stellen. Op zich geen probleem, gewoon een cel delen door een andere, en doortrekken naar onder. Ik krijg dan getallen als "14,4" bijvoorbeeld. Nu wil ik echter deze notatie "14,4/20". Ik heb al gezocht bij aangepaste getalnotatie, maar vond niets... kan iemand me helpen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...