Ga naar inhoud

michmichmich

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

michmichmich's prestaties

  1. Voila, in bijlage... en geloof me, ik heb me al suf gezocht:( Map1.xlsx
  2. Oké, ik moet voor school een opdracht rond draaitabellen maken. Dit is wat ik had (tot hier toe juist): Zoals je ziet, rechts de draaitabel die de totale omzet per jaar en per product weergeeft. De opdracht is echter, om die datums bij jaar (sinds) als volgt weer te geven: 1971 1972 ... 1991 Hoe doe ik dat?
  3. Hallo, het is misschien een beginnersvraag, maar het lukt me niet om in een lege cel de datum of tijd in te voegen. Ik geef deze formule in: =DATUM(NOW()) en blijkbaar accepteert excel deze niet... wat doe ik fout?
  4. Neen, dat kan ik niet doen; het voor een opdracht voor de hogeschoool... Ik moet per se via getalnotatie < aangepast zulk een notatie bekomen...
  5. Hallo, Als leerkracht in wording dien ik voor informatica een puntelijst met gemiddelden op te stellen. Op zich geen probleem, gewoon een cel delen door een andere, en doortrekken naar onder. Ik krijg dan getallen als "14,4" bijvoorbeeld. Nu wil ik echter deze notatie "14,4/20". Ik heb al gezocht bij aangepaste getalnotatie, maar vond niets... kan iemand me helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.