Ga naar inhoud

Kittie

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kittie

  • Verjaardag 09-12-1957

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows XP Pro sp3 versie 2002
  • Monitor
    acer
  • Moederbord
    ACPI Uniprocessor -pc
  • Processor
    AMD Sempron 3000+
  • Geheugen
    447 MB RAM

Kittie's prestaties

  1. weet niet hoe ik dat kan controleren. Ik heb Ccleaner en MSE in het gebruik. Heb geen aparte Spamfilter geinstalleerd. Heb nu ook maar weer Avast geinstalleerd. Helpt niet, blijft hetzelfde. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
  2. Er staat daar helemaal niets aangevinkt.
  3. Ik gebruik Windows Live mail met een hotmailadres. Ik open mijn mail altijd via een snelkoppeiling op het bureaublad. Dat is Windows Live Mail. mijn hotmail kan ik ook openen via mijn profiel van Windows Live (webmail) maar dat vind ik lastig. Verder heb ik geen mailadres.
  4. Ik heb Windows Live Hotmail. Sinds kort verdwijnt mijn ontvangen mail na een aantal seconden in mijn map verwijderde items. Hoe kan ik mijn ontvangen mail in postvak in laten staan tótdat ik deze geopend heb?
  5. Als ik een bericht ontvang, gaat het bericht eerst naar postvak in. Binnen een paar seconden verdwijnt het naar de map verwijderde items. Heb al onder EXTRA -OPTIES- geprobeerd dit te verhelpen. Maar wat ik ook doe, het blijft hetzelfde. Is er misschien een andere methode om dat weer te herstellen?
  6. Hártelijk bedankt!!!! Ik heb het volgende ingetoetst: BOOTCFG /Delete /ID 2 incl. hoofdletters, kleine letters en spatie! Nogmaals mijn dank!!! Vriendelijke, Kittie
  7. Mijn pc is nu veel langzamer dan voorheen. Bij iedere nieuwe pagina overlapt hij a.h.w. de vorige pagina zo lijkt het. Hij start dus ook niet normaal op. Krijg altijd eerst dat grijze scherm te zien. Dit is overigens al een half jaar zo. Heb ook altijd Ccleaner en Avast gebruikt. Sinds gisteren heb ik er MSE opgezet en Avast eraf gehaald. MSE vond een -Trojaan-, die heeft hij verwijderd. Hebben jullie nog meer pagina,s om verder te praten?
  8. Ja, meerdere malen aan en uitgezet. Krijg bij het opstarten een zwart/ grijs beeld. Kan mijn muis dan niet bedienen. Moet altijd een keuze maken met de peiltjestoets welk besturingssysteem ik wil opstarten. Ik kies altijd de bovenste en dat werkt goed. Als ik op de onderste klik dan zegt hij dat het besturingssysteem beschadid is en het niet kan openen. Maar hoe krijg ik die eruit?
  9. opdracht uitgevoerd!! Fout:ongeldige syntaxis C:\Document and Settings\Kittie Baaijens>
  10. Reageert niet op backspace of delete. Alles blijft hetzelfde. Van alles geprobeerd maar reageerd niet!!
  11. Hoe verwijder ik de tweede regel? Met de pijltjestoets naar de tweede regel gaan...............en dan?
  12. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
  13. Ik heb de gegevens doorgemaild. Weet niet hoe ik die gegevens van het kladblok moet toevoegen Vriendelijke groet, EDIT : mailadres verwijderd i.v.m. SPAM
  14. Ik heb per ongeluk een dubbele xp pro geinstalleerd. Nu bibberd mijn beeld als ik opstart. Mijn pc is ook langzamer geworden en overlapt steeds. Hoe haal ik éen van die xp ,s eraf? Hoe weet ik of ik de juiste eraf haal?
  15. Akamai NetSession Interface is plots gedownload op mijn pc. 1.504.00 MB. Wat is dat? Moet ik dat laten staan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.