Ga naar inhoud

paselie

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

paselie's prestaties

  1. Om aan de fans te kunnen zou ik mijn laptop helemaal moeten demonteren, zal dit best eens doen bij een specialist. Wat mij opvalt bij de processen: 1) svchost.exe, proces ID 1140, geheugengebruik 51 en piek = 819 MB 2) chrome.exe, proces ID 8216, GG 85 en piek : 188 MB 3) msmpeng.exe, proces ID 532, GG 90 en piek: 455 MB Ik vind dat nogal grote verschillen tussen het gemiddeld geheugengebruik en de piek (vooral bij svchost en msmpeng dan). Is dit wel normaal?
  2. Hallo, Dit programma had ik al staan (om temperatuur te meten).. Hierbij linkje (genomen na het bekijken van een film, zonder problemen wel dit keer): http://speccy.piriform.com/results/cXcVSn0csMQEOL5jSkjIO4y Alvast bedankt!
  3. Hallo, Sinds enige tijd hapert mijn laptop geregeld, dit vooral tijdens het afspelen van filmpjes (bv op facebook, of afspelen van film of series). Geluid hapert, beeld is vervormd en plots is de hele laptop enorm loom. Foutmeldingen van Adobe Flash krijg ik ook geregeld. Processorgebruik staat dan ook constant aan 100 % zonder dat ik een proces kan zie die hiervoor expliciet verantwoordelijk is. + de laptop is Heb dit weekend mijn laptop eens terug gezet naar de fabrieksinstellingen via HP Recovery. Laptop handelt in het algemeen wel sneller maar de problemen geraken niet echt opgelost. Hopelijk kan iemand helpen.. Laptop is een HP Pavilion dv7-3160eb (zo'n 3-4 jaar oud)
  4. Mijn vraag is toch wat ik daar voor nodig heb? Soit, heb mij een netwerkkabel gaan halen en ik zat onmiddellijk online op ps3. Maar op mijn modem is er ook een usb aansluiting. Kan ik dan tegelijkertijd online op laptop en gamen op ps3? (dus met usb op laptop en ethernet op ps)
  5. Het is een laptop. De modem hangt er per kabel aan.
  6. Ik heb volgende modem (per kabel) thuis: http://www.thomsontelecom.com.au/Mai...ys/ST536v6.pdf Nu lees ik allerlei berichten op internet dat dit eigenlijk ook een router is.. Kan ik met mijn modem dus online gamen op de PS3? (zo'n 3 meter verder)? En vooral; hoe kan ik dit instellen? Wat heb ik nodig? Had al gelezen over switchen e.d. Thx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.