Ga naar inhoud

Daff

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daff's prestaties

  1. Ik weet niet of dat deze topic hier thuis hoort.. Indien niet, verzet gerust! (laat me wel iets weten dan ;-)) Nu, het probleem: Mijn vader werkt via Windows Live Mail (wil niet overschakelen naar Outlook en blabla) en ik heb voor hem een vaste handtekening met logo gemaakt (via html bestand, anders lukt dat niet in Windows Live Mail). Die handtekening werkt perfect bij nieuwe berichten of berichten waarop je antwoord, maar als hij een mail wilt doorsturen loopt het helemaal mis. Het logo is verdwenen en de tekst van de handtekening trekt er ook niet meer op (geen spaties en enters meer). Kan iemand me zeggen hoe ik dit oplos? Alvast vriendelijk bedankt!
  2. Beste, Bedankt voor de reactie, maar ik heb het ondertussen al opgelost. Microsoft .NET Framework 4.0 geïnstalleerd + mijn Antivirus uitgeschakeld en de installatie werkte wel. Topic mag dicht!
  3. Onlangs een nieuwe laptop gekocht met Windows 7. Nu wil ik Office 2007 (legaal) istalleren met de installatie DVD maar ik krijg volgende foutmelding: Mijn Key werkt alleszins, aangzien de installatie begon, maar halverwege opeens stopte door volgende foutmelding. Wie helpt me? Alvast bedankt!
  4. Clarkie, Midden volgende week komt hij binnen, dus dan pas zal ik het weten ofdat het werkt. Bedankt voor de opvolging. Mvg, Daff
  5. Klopt het dat er nu op de DVD allerlei bestanden staan? Zoals setup en dergelijke?
  6. Ik heb enkel een ISO-file. Dus deze gewoon branden op een DVD als opstartbare schijf?
  7. Beste, Ik zal beginnen met de situatie te schetsen. Ik heb een nieuwe laptop besteld, gisteren, zonder een Windows-versie. Dus deze zal ik nog zelf moeten installeren. Nu, als student kan ik via MSDNAA, Windows 7 Professional x64 Dutch downloaden. Nu zit ik met een ISO-file op mijn (oude) laptop. Brand ik deze dan gewoon op een DVD als image en steek deze dan in mijn nieuwe laptop? Ik probeerde het ook al via het USB tooltje van Windows zelf om via USB te installeren, maar als ik mijn ISO selecteer, geeft het aan dat het een invalid iso file is. Dus dit is al geen oplossing om via USB te doen.. Wat raden jullie me aan? Alvast bedankt.
  8. Zal straks nog eens proberen een Combofix-logje te posten.
  9. I'll try. Gewoon laten lopen dan? En heropstarten? Edit: Nu is het volledig blauw. =)
  10. Zal ik doen. Alvast zeer bedankt voor de moeite en je tijd.
  11. Ik zie niets. In normale functie is alles wit, in veilige modus alles zwart met in de hoeken (elke hoek) veilige modus in witte letters. Dus ja, ik kan wel door mijn mappen bladeren, als ik iets download --> zo geraak ik in mijn mappen. Anders niet. ---------- Post toegevoegd om 20:50 ---------- Vorige post was om 20:44 ---------- Ik ben in mijn mappen geraakt, en zo systeemherstel kunnen starten --> is nu bezig daarmee. ---------- Post toegevoegd om 20:56 ---------- Vorige post was om 20:50 ---------- Systeemherstel voltooid, prob blijft.. ---------- Post toegevoegd om 21:10 ---------- Vorige post was om 20:56 ---------- Ik geraak nu dus wel aan al mijn programma's etc... via een download te starten, misschien kan ik zo eventuele andere oplossingen voltooien?
  12. Binnen 10 minuten zal ik het weten te zeggen. ---------- Post toegevoegd om 20:38 ---------- Vorige post was om 20:27 ---------- Lukt niet, gewoon zwart scherm bij veilige modus. Pfff.
  13. Ik denk dat mijn Explorer weg/verwijderd is. Als ik in Internet Explorer, naar mijn mappen wil gaan, komt de foutmelding "IEXPLORER toepassing niet gevonden". ---------- Post toegevoegd om 20:19 ---------- Vorige post was om 20:16 ---------- Zal ik proberen.
  14. Werkt ook niet, alles weer ingeschakeld ondertussen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.