Ga naar inhoud

Ilyes

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ilyes's prestaties

  1. dat is allemaal tevergeefs geweest, hij kloont namelijk bij aansluiting al het scherm van me tv met me pc. hij stelt dus automatisch al in dat me tv scherm het primaire scherm is. maar het probleem is opgelost!!! met windows 7 kan je namelijk als je de start toets inhoud en p drukt kan je je schermen beheeren en of het individueel van elkaar werkt of kloont. was even prutsen maar heb m toch op individueel kunnen krijgen. vanaf toen was het even de resolutie aanpassen etc. iig heel erg bedankt voor de moeite !!
  2. Hallo allemaal. ik heb een probleempje met het aansluiten van me pc naar me tv toe. ik heb onlangs een tv gekocht lg 42le5300 nu wou ik me pc erop aansluiten net als ik het had gedaan op me oude tv. dat is een dvi naar hdmi kabel. mijn video kaart heeft een dvi uitgang waardoor ik met het hdmi gedeelte me tv in kon komen. nu ik deze tv heb en ik stop me hdmi kabel de pc in blijft me tv geen signaal aangeven terwijl me monitor scherm gewoon het plaatje van het achtergrond krijgt. ik kan verder geen opties meer uitvoeren omdat ik gewoon helemaal nie kan zien wat ik aan het doen ben. zodra ik de hdmi kabel uit me tv haal dan krijg ik weer gewoon me startbalk in zicht en kan ik ook naar me nvidia panel gaan. dat helpt me alleen niet veel want de tv is niet meer aangesloten aan de pc dan. en dus ook hem niet kan detecteren.. mijn videokaart in me pc is de nvidia geforce 8200 iemand enige idee of klinkt het bekend ? aub help me hiermee uit de brand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.