Ga naar inhoud

poppysblauw

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo allemaal, Wil jullie allen Hartelijk danken voor jullie meedenken en hulp. Ik heb de harde schijf eruit gehaald en op een dockings station op een andere pc laten draaien. Tot mijn grote vreugde zag ik bijna de hele pc daarop, dus bestanden, mappen etc. De harde schijf is dus niet kapot, dus het ligt denk ik ergens anders aan. Ik had wel alle bestanden en mappen al op externe harde schijven gezet. Dus we zoeken gewoon verder. Voor nu gr van Greet.
  2. Hallo, Ik heb sinds vandaag als ik de pc wil aanzetten een Blauw scherm met de tekst. Opstartapparaat niet gevonden. Installeer een besturingssysteem op Uw harde schijf. Wie kan verder helpen?
  3. Dank je wel Leroy voor je hulp, ik ga het direct allemaal uitproberen. Ja, ik heb een 32 bit versie. Groetjes van Sandra.
  4. Hallo mensen, ik hoop, dat iemand mij kan helpen. Heb pas een nieuwe pc, en bij het downladen van een Messenger kreeg ik dit bericht, wie weet wat dit betekent, en wat ik kan doen, om dit op te lossen? Bedankt. Files/content IE5\OHMVSXYR\wlsetup-web{1].exe is geen geldige Win32-toepassing
×
×
  • Nieuwe aanmaken...