Ga naar inhoud

Nioneel

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nioneel

  1. Hey Hey. Al sinds een ruimte tijd heb ik een probleem met mijn grafische kaart.. en nu wil ik het eigenlijk wel opgelost hebben want ik vermoed dat ik iets verkeerd heb gedaan of heb ingesteld. Want ik kan nu zelfs een spel van 6 jaar oud (Guild Wars) alleen spelen op de laagste settings of anders valt alles uit in bepaalde gebieden. Dit is momenteel mijn pc: Moederbord : P7P55D-E EVO ( Moederbord speccy :ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ) grafische kaart : GTX460 1024MB EE (Graphics speccy : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ) Cpu : Core™ i7-870 (4x 2933 MHz) (cpu speccy : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ) PSU : ModXStream Pro 600W RAM : 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 534MHz ( Ram Speccy : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ) HDD : 488GB Western Digital WDC WD5001AALS-00E3A0 ATA Device (SATA) ( Hardeschijf speccy : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ) Beeldscherm :Samsung SyncMaster P2250 speccy algemeen : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Onderhoudscentrum :ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Ik weet dat de onderhoudscentrum opnieuw uitgevoerd moet worden.. maar dat lukt niet want als ik dat doe... word mijn beeld zwart en na 10 minuten hoor ik in mijn koptelefoon dat mijn windows opnieuw word opgestart. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen:) Groetjes, Eelke
  2. drivers doen het alweer.. moest alleen even de pc opnieuw starten nadat ik de grafische kaart drivers had verwijdert. alleen.. het probleem is er nog telkens.. het is wel minder geworden ( 10 seconden langer doet ie het ) alleen daarna weer dezelfde klachten.. over de kaart binnenin mijn pc, ik heb het toevallig gister er nog even uitgehaald en schoongemaakt.. en goed erop gelet dat hij wel goed erin zat...dus daar ligt het niet aan. Over de voeding.. daar heb ik mijn twijfels over.. om een lang verhaal kort te houden : ik snapte mijn voeding niet dus heb ..heel droog te zeggen ... er gewoon wat ingedaan ( heb wel eerst de handleiding gelezen.. maar daar werd je niks duidelijker van ) ik ontdekte vanzelf wat wel en niet lukte:) en ja ik weet het.. altijd checken of de voltage van de voeding wel goed staat.. het probleem was : kon het nergens vinden dus nam aan dat het automatisch ging ( een risico... ik weet het.. ) Ik heb trouwens de mod x stream 600w
  3. Helaas niet.. Ik krijg namelijk een foutmelding met "install cannot continue ..Dit grafische stuurprogramma kon geen compatibele grafische hardware vinden"
  4. Het probleem met me cpu is opgelost... het word niet warmer dan 45 graden.. en mijn pc is wel een stuk rustiger geworden het probleem met me beeldscherm is alleen niet opgelost.. het blijft uitvallen als ik een spel opstart. Mijn grafische kaart maakt dan gigantisch veel lawaai en... tjah.. dezelfde klachten als in mijn eerste post. Heeft iemand een idee hoe dat kan? oftewel, help xD edit : Ik heb misschien wel een theorie voor dat zwarte stof ( het is een gok maar toch ) Ik heb mijn pc ongeveer een maand lang in een kast neergezet met erg weinig ruimte.. ik merkte toen al dat mijn pc best vaak oververhit raakte en heb hem verplaatst bovenop mijn computerkast. het merkwaardige is... mijn pc heeft ook van onder een paar ventilatiegaten en al het verf etc om de ventilatiegaten zijn gewoon zwart geworden.. alsof het is gesmolten. zou het daar niet vandaan kunnen wezen? edit : ik heb misschien een oorzaak gevonden waarom me beeldscherm zo doet. Ik heb namelijk een foutmelding gekregen over mijn grafische kaart ImageShack® - Online Photo and Video Hosting het vreemde is... ik heb net flink wat updates gedaan voor me Windows... service pack 2 staat er nu op en heb eergisteren net de nieuwste driver geïnstalleerd.. dus iemand enig idee wat ik nu moet doen?
  5. Het spoor heb ik helaas al schoongemaakt.. het leek op verbrande stof om eerlijk te zijn maar was zeer gemakkelijk te verwijderen.. Ook heb ik de fan van de cpu afgehaald en zowel de fan als de cpu was gedeeltelijk zwart.. ik heb de pasta van de cpu/fan afgehaald en nieuwe erop gedaan ( ondertussen ook het zwarte roet of wat het ook was van de cpu/fan eraf gehaald en opnieuw erop gedaan. Volgens speccy is mijn cpu nu 41 graden en mijn moederbord 43 graden ImageShack® - Online Photo and Video Hosting is dat acceptabel ? ik heb nog niet getest of mijn beeldscherm nog zo vaag deed maar daar kom ik vandaag nog wel achter.. Wat me overigens wel was opgevallen dat de pasta van de cpu nogal vaag was... ik dacht namelijk altijd dat dat ging smelten.. alleen de helft zat nog op me fan ( waar het ook eerst zat .. ) en de helft zat op me cpu en het zag er totaal niet gesmolten uit? Kan dit 1 van de oorzaken zijn geweest ?
  6. Ik heb geen koelpasta op mijn cpu gedaan omdat volgens de verpakking dat er al op zat.. Alleen zonet deed ik mijn pc weer aan.. en toen bleek mijn cpu direct al oververhit te zijn.. Ik zou hem vandaag even opnieuw schoonmaken want hij staat wel in een omgeving met veel stof dus misschien kan het daardoor wel komen... wat me trouwens wel opvalt : dat ijzeren gevallen op de cpu ( onder de fan ) zit een hele zwarte spoor... ik dacht eerst altijd dat het gewoon de "fan" zelf was ( ik kijk er eigenlijk alleen in als ie aan staat... ) maar zonet stond ie uit en zag ik gewoon een zwart spoor.. enig idee wat dat is?
  7. Goedenavond. eerst het verhaal maar, de links zoals foutmeldingen staan onderaan Ik heb een probleem met mijn pc en vooral als ik aan het "gamen" ben. Sinds een paar maand ( 2 a 3 maand ) heb ik een nieuwe pc dat ik zelf in elkaar heb gezet. Het was mijn eerste pc dat ik zelf had in elkaar gezet en momenteel doet alles eigenlijk wel zoals het hoort... op één klein ding na. Ik ben een fanatieke World of Warcraft speler ( nou ja tegenwoordig niet zo fanatiek meer... maar toch ) maar iedere keer als ik world of warcraft speel heb ik een probleempje. Ik kan alleen World of Warcraft spelen op "low / fair graphics" Zodra ik iets hoger ga, flipt mijn pc. Mijn kast maakt gigantisch veel lawaai ( de fans draaien dan echt veel te hard ) en na 10 seconden gaat mijn beeldscherm zwart. Dan ik ongeveer 20 seconden lang iedere 2 seconden een of een analog of digital melding te zien en daarna gaat mijn beeldscherm gewoon uit. Als mijn beeldscherm "uit" is hoor ik ondertussen wel geluid( zoals muziek, youtube etc etc ) ,blijft mijn computer zo hard draaien en ben ik verplicht om mijn pc opnieuw op te starten. sinds vandaag heb ik ook een LiveKernelEvent probleem rapport gekregen en toen was ik het zat. Ik heb op meerdere forums/topics gekeken en kon niks vinden met dezelfde problemen. wel zag ik hier in een topic iets over "Speccy" en toen heb ik dat maar gedownload. toen ik dat had geïnstalleerd bleek dat mijn cpu en moederbord 98 graden warm te zijn volgens speccy ( terwijl ik geen game aan heb, alleen google chrome met youtube, hotmail en zulk soort dingen ) Dus nu begin ik te twijfelen of ik iets verkeerd heb gedaan met me cpu.. ik heb geen warmtegeleidings pasta erop gedaan omdat volgens de cpu verpakking dat al op de fan zat ( en zo zag het er ook uit.. ) Nu even de links : speccy rapport : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Probleem rapport : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Dus nu mijn vraag : kan iemand mij alstublieft even helpen dit op te lossen. ps : mijn vista is net opnieuw geïnstalleerd want ik wou zien of het daardoor kwam.. alle nieuwe drivers etc zijn geïnstalleerd dus denk niet dat het daardoor komt
  8. Ik heb nog even gekeken en kwam erachter dat ik iets was vergeten.. Er is nog een 8-pin EATX12V op de moederbord en volgens de handleiding moet die perse aangesloten zijn "Otherwise, the system will not boot." Het probleem is.. ik weet niet wat ik erin moet stoppen:) over de eerste 4 pinnen zat er btw een plastische/rubberen ding erover heen:) ( weet niet precies wat voor materiaal het was... momenteel niet echt zin om weer naar beneden te lopen i.v.m slapende ouders, maar in ieder geval het kon eraf ) Nu heb ik meerdere vragen : 1 > wat voor kabel moet erin? want ik heb even rondgekeken en zag geen 4 pin kabel... en ook een blauwe kabel. 2 > Ik ben bekend met het koelpasta gedoe.. alleen bij de I7 zat er een koeler bij waarop al koelpasta zat:) Moet ik dan ook nog aparte koelpasta op de cpu doen ? ( heb het toevallig al in huis maar dacht dat het niet nodig was )
  9. Goede dag:) Ik heb afgelopen week nieuwe computer onderdelen gekocht om zelf een pc in elkaar te zetten en zit nu een beetje vast.. Mijn moederbord (P7P55D-E EVO) geeft namelijk telkens aan dat mijn CPU ( I7-870 ) het niet doet ( de rode CPU-led geeft namelijk telkens licht als ik mijn pc aan doe ) Ook doet mijn beeldscherm het niet.. Heeft iemand een idee wat het probleem is? Alvast bedankt:) Mvg Eelke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.