Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

miss.pirone

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. De minilaptop is een ACER - aspire one hopelijk kan je mij helpen
  2. En weet je ook hoe ik die kan formatteren?
  3. Beste, Een jaar geleden kocht ik een minilaptop van het merk ACER ONe zonder DVD speler. Maar nu is die aangetast met virussen, en ik had graag deze willen formateren, weet er iemand hoe ik dit moet doen, en ik had graag er ook de nieuwe versie Windows 7 er willen op installeren, maar hoe kan ik dit doen, terwijl mijn Laptop niet voorzien is van een dvd lezer... Kan er mij iemand helpen aub
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.