Ga naar inhoud

joeyle

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joeyle

  1. Misschien via printscreen, maar dan kan je de tekst niet bewerken.
  2. beste, ik heb een tijd geleden een klokje gedownload die de tijd en datum automatisch aanpast tijdens een diavoorstelling. Allemaal zeer goed gelukt via invoegen --> configure autodatetime. Blijkt dat het nu om een tijdelijke download gaat en nu vraagt men om hiervoor te betalen wil ik hiermee verder kunnen werken. Dit ben ik echter niet van plan. Mijn vraag is nu dan ook: bestaan er ook gratis downloads voor het weergeven van de tijd en datum tijdens een diavoorstelling? Alvast bedankt, Joey
  3. hoi, Mijn probleem binnen excel 2007: - Ik heb via x- besturingselementen tekstvakken aangemaakt en deze voorzien van: * multiline (zodat ik meerdere regels kan typen) * scrollmenu (zodat ik deze regels kan doorlopen) - Probleem: wanneer ik dit excel bestand afdruk verschijnt alleen de eerste regel van dit tekstvak. - Ik zou dus graag zien dat de tekstvakken zich aanpassen aan de hoeveelheid tekst; Zodat deze tekst ook kan worden afgedrukt. Wie kan mij hlelpen? Alvast bedankt!
  4. beste, ik heb volgend probleem: wanneer ik een wordbestand invoeg in excel 2007 (invoegen -> object -> bestand gebruiken) verschijnt er maar 1 blad uit mijn word bestand ipv 6. Wie kan mij helpen?
  5. Indien het in word niet mogelijk is, zou het dan in excel kunnen?
  6. ja, zoiets maar dan in word [ATTACH]8355[/ATTACH] voorbeeld.bmp
  7. Hoi, heb de linken bekeken. Ik heb het misschien verkeerd uitgelegd. Ik zou graag een formulier opmaken met daarin als veld een vervolgkeuzelijst die bestaat uit afbeeldingen ipv. tekst.
  8. hoi, ik vroeg me af of je binnen word of excel 2003 een scrollmenu (of snelkeuzemenu) kunt invoegen met afbeeldingen? Hopelijk kan iemand mij verder helpen.
  9. hoi, Nu wordt alles mooi afgedrukt. Erg bedankt voor de informatie. Joey
  10. Hoi, Ik heb access 2003. De gegevens in mijn records (formulieren) staan hoofdzakelijk in een memoveld doordat je daar meer tekst kan invoegen dan in een tekstvak. Wanneer ik nu een record wil afdrukken verschijnt niet alle tekst die ik in het memoveld heb ingevuld. De tekst wordt als het ware na een 3- tal lijnen afgeknapt. Wie kan mij helpen? Bij voorbaat dank. Joey
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.