Ga naar inhoud

Wolf

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wolf's prestaties

  1. We hebben elk dezelfde harde schijf, een Lacie, en die kan sowieso enkel divx afspelen. Heb ik ook al aan gedacht, maar is raar dat hij het bij mij wel doet en bij haar niet.. Soit.. het maakt al niet meer uit. Ze heeft hem gisteren laten vallen en hij heeft daarbij zijn laatste adem uitgeblazen. Dus die nieuwe schijf die je voorstelt slaat de nagel op de kop! Bedankt voor de reactie, topic mag gesloten worden. Cheers!
  2. Inderdaad aan te sluiten met HDMI-kabel. Staat een soort van primitief platform op om bestanden te kunnen zoeken en bekijken/beluisteren..
  3. Goeiemiddag, Een vriendin van mij heeft dezelfde harde schijf als ik, een multimedia-schijf van 1TB van Lacie. Wij hebben deze onderling uitgewisseld. De bestanden die ik van haar heb kan ik bekijken zowel op mijn pc als op mijn tv. Zij daarentegen ziet de bestanden op haar pc wel staan, maar ze komen niet tevoorschijn als ze de schijf op haar tv aansluit. De films heeft ze gezet in de map waar ook haar eigen films in staan en die komen wel op het televisiescherm te staan. Weet iemand wat hier het probleem zou kunnen zijn en hoe we dit kunnen oplossen? Alvast bedankt! Groeten, wolf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.