Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

atir

Lid
 • Aantal items

  105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over atir

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-11-1947
 1. Krijg deze melding bij het opstarten, kan hierdoor Adobe Digital Editions niet meer openen, heb deze terug geïnstalleerd maar zonder resultaat !
 2. Heb Nik collection geïnstalleerd maar in Lightroom 4 vond ik na installatie deze niet terug, heb dan bij de help van Nik gevonden dat ik bij de voorkeuren deze moet instellen, maar nu kan ik de hele collection niet instellen maar steeds slechts 1 plug-in.Dat telkens weer bij de voorkeur instelling moeten wisselen vind ik niet zo handig. Kan ik de hele reeks niet instellen zoals bij Photoshop wel lukt ?
 3. atir

  gmail

  Sinds enige tijd komen sommige mails niet meer in mijn inbox, niet bij sociaal, reclame spam of trach map. Dit echter alleen op mijn vaste computer, niet op mijn smartphone en niet op mijn tablet, zo ben ik er achter gekomen. Dit is natuurlijk heel vervelend, zo kwam de factuur van mijn energieleverancier nooit aan en nog enkele andere belangrijke mails. Met de gekende mailadressen kan ik dus dit wel voorkomen door deze adressen bij mijn contactpersonen te zetten, maar hoe kan ik dit voorkomen met niet gekende adressen?
 4. Ik krijg van een persoon steeds vervelende mails en wil die niet alleen blokkeren maar zou ook graag hebben dat hij ziet dat ik ze niet ontvang zodat het gepest ophoud. Is dit mogelijk, en hoe doe ik dat dan. Ik gebruik gmail.
 5. Kan ik problemen op mijn goed beveiligde thuiscomputer krijgen via mijn smartphone of tablet ?
 6. Welke is de beste antivirus app voor windows phone ?
 7. Hoe kan ik de snelheid van mijn internet testen ? De reden waarom: Ik heb een abonnement bij scarlet voor internet,vaste telefoon en Tv en betaalde tot hiertoe 52 € hiervoor. Nu wil ik ook mijn GSM abonnement overschakelen, samen zou me dat op 60 € per maand komen, scarlet maakt echter reclame voor een dergelijk abonnement voor 43 €, dus vroeg ik hen mijn tariefplan om te zetten, reactie dat kan niet want dan moet er een technieker komen om een andere modem te plaatsen en zou ik een minder snel internet hebben, nu 50 Mbps en daarne 30 Mbps . Ik vermoed dat dit onzin is en wil dus mijn snelheid eens testen.
 8. Ik werk met Adobe Lightroom 4.1 en zou nu een upgrade naar 4.4 willen maken omdat mijn nieuwe camera dit nodig heeft, ik bij Adobe de upgrade gedownload en deze zou automatisch moeten gebeuren in mij oude versie, NIET dus Wat nu ? Ik werk met Windows 7 dus 64 bits
 9. Als je gegevens kunt overbrengen van je computer naar de tablet en omgekeerd, waarom zou dat dan niet lukken met een kaartlezer ?
 10. Ik heb voor mijn tablet Asus memopad 7 een OTG kabel gekocht om een USB kaartlezer aan te kunnen sluiten op de minipoort aansluiting, maar het werkt niet. Welke app kan ik hier voor gebruiken ?
 11. Op mijn Asus memo pad hd 7 doet Skype het niet, krijg wel alle contacten maar bij verbinding maken hoor ik niet, ook geen beltoon, de andere kant hoort alleen gekraak ! Heb al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar noppes
 12. Bedankt Ik heb hem nu maar uit gezet met de aan/uit knop want hij stond al 12 uur te installeren ??? en al meer dan 3 uur op dezelfde update 18 van 143 Ik wilde updates wel installeren maar er was duidelijk iets mis gegaan, voorlopig werkt alles nog vlot
 13. Heb gisteren een nieuwe PC gekocht maar met windows 7 nog op, nu sluit ik gisteren af en begint hij upgrads te installeren laat hem dus maar zijn gang gaan ( was wel niet de bedoeling) nu heeft hij de hele nacht staan draaien en is deze morgen na 8 uur werken " 18 van 143" Hoe kan ik dit proces het beste stoppen, en hoe dit te voorkomen
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...