Ga naar inhoud

samtess

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows7

samtess's prestaties

  1. NOG STEEDS GEEN ECHTE OPLOSSING GELEZEN>>>>>>>>>>>>>>>>>WIE HELPT ???? Geen oplossing wie helpt ?
  2. precies gedaan wat je zegt doch er verandert NIETS in de grootte, noch groter, noch kleiner. Wat nu ? ook de letters in adres en de rest zijn veel te klein voor mij . Wat nu ? Mag ik nog iets vragen over de internet verbinding ?
  3. net geabbonneeed op vdafonethuis.nl het supersnelle glasvezel netwerk van Vodafone. Hoe kan ik de lettergrootte bij postvak-in emails vegroten,ik heb al Ctr plus wieltje van muis geprobeerd doch niks... Er moet toch een simpele manier zijn om de berichten leesbaar (dus groter) te maken? wie helpt?
  4. Ik kan niet verbinden met het internet.De modem geeft een error 651 aan,terwijl ik probeer de connection met WAN Miniport (PPPOE),te maken. Hoe moet ik het problem oplossen.Ik heb al geprobeerd mijn PC te restarten maar tevergeefs. Soms herstelt de verbinding zich automatisch om vervolgens opnieuw uit te vallen,(helaas komt hij nu niet meer terug!) Wie kan mij helpen ?..
  5. hoe kan ik mij van een account afmelden? klikken op ""afmelden"" werkt niet en ook aanmelden voor een nieuw account lukt niet want het oude account blijft komen.
  6. nee ik weet niet waarmee mijn pc de opdracht aan de printer geeft, is dat niet automatisch ingebouwd in windows 7, iE 8 ? ik heb wel eesn gezien dat er gezegd wordt ""kan niet openen"" , wilt u het opzoeken op het www of geef op waaraan het bestand gekoppeld is, en dan verschijnen er diverse mogelijkheden zijn, kladblok, paint, etc,. zo'n 10 totaal. bedoel je dat ? Ik hoef toch niet elke keer dat zo iets zich voordoet, elke keer uit die lijst moet gaan kiezen.?? zou wel heel lastig zijn . Het zelfde is voor het niet kunnen openen , hetzij op de icoon, hetzij op jpg of pdf clicken , soms lukt het wel maar meestal niet daarom vroeg ik mij af of het miksschien aan mijn pc ligt. Overigen s is mijn pc wel ontzettend langzaam geworden, ondanks de installatie van pcspeedup programma. Ik heb ook veel last bij het opstarten, duurt heel lang, en heel vaak zegt ie8 ""kan pagina niet vinden"", soms om moedelos van te worden en wil ik hem door het raan gooien, heb jij ook wel eens of ligt het aan mij? Zou ie9 helpen of google chroom, of windows 8 ? mvg samtess
  7. geen idee, k heb windows 7, ie 8, 2 printers en windows live mail via ziggo kabelaar, met met welk programma ik print weet ik niet, welke kan het zijn ?
  8. ja je hebt gelijk het was een pdf die ik dus moet openen met clicken op het icoontje ervoor. ik clickte alleen maar op ""weergeven"" hartstikke bedankt, je hebt ook gelijk met het vermelden v an email adress, sorry, was mijn enthusiasme. Overigens heb je ook een oplosomg voor het afsn ijden v an een print? ligt dat aan mijn pc ?
  9. ik zal het nog eens proberen uit te leggen, ik krijg bijvoorbeeld een email van een makelaar uit duitsland en die sluit een bijlage bij van een huis min vorm van een jpg, ernaast staan twee vakjes , één om ""weertegeven"" en éen om te downloaden , normaal click ik weergeven en dan zie je op een balk hoe ver en hoe snel hij de foto weergeeft, wel sinds kort komt dat ""weergeven"" maar tot ongeveer 80% en blijft daar staan. Ik ontvnag mijn emails via windows live mail op mijn emailadres ""esterel"" bij ziggo de grootste kabelaar in holland, aangezien ziggo problemen heeft met het direct zichtbaar maken van deze email op ""esterel"" , heb ik deze emails ""omgeleid"" naar mijn email adres jdbkabanos@gmail.com, waar dus alle bij ziggo binn nekomend emails direct bij mijn jdbkabanos@gmail.com binnen komen, en dat gaat al maanden prima , ook het openen/weergeven van alle bijlages. Tot voor kort dus. Ik denk dat het misschien aan mijn pc ligt aangezien ook een geprinte pagina aan de rechterkant en onderkant ""afsnijdt"", zowel op mijn Epson stylus sx435 w (inkjet) als ook op de HP P1102 (laser), dus ik dacht misschine ligt het aan mijn pc instellingen........ een vriend zei installeer adobe reader opnieuw, doch ook dit hielp niet. Dus ik weet het nu niet meer. Jij wel ? hopelijk ....... mvg John
  10. geen foutmelding, openen=opladen stopt bij 90 %, kan alleen inhoud jpg bijlage zien door te downloaden.
  11. geen foutmelding opladen = weergeven stopt bij 90 %, kan alleen jpg bijlage zien door te downloaden wat nu te doen
  12. jpf als bijlage bij emails via Windows live mail en ook via gmail kan ik niet openen, iemand zei adobe reader opnieuw installeren, maar zero. Het ""afsnijden"" van tekst aan de rechter - en onderkant van een A4 tje gebeurt op mijn beide genoemde printers, de marges kunnen DAAR niet ingesteld worden dus dacht ik het kan mischien in beide gevallen aan de intelligenen van mijn pc liggen.......
  13. heb adove reader opnieuw geinstalleerd doch helpt niet. tevens snijdt printer text af aan onder- en rechter zijkant, bij printers kan je geen marges instellen (niet b ij HP 1102, niet bij Epson Stylus SX435W en niet bij Brother DCP 195C) welke in alle drie heb, is dit hetzelfde probleem als bij het niet kunnen opladen/openen van jpg bijlage? wie helpt?
  14. ik heb pc, AMD, Athlon X4 Quad Core 2,8 GHZ, 4 GB werkgeheugen, 1,8 TB HD plus 1,5 TB externe HD, Ati Radeon 5670 Direct X11 videokaart,Brabder DVD DL, al-in-one kaarlezer, WINDOWS 7 Home Premium 54 B, IE 8 Ik heb de volgende problemen : kan geen emails zenden, ontvangen, doorsturem, beantwoorden, kan zelfs niet op de webmail van mijn kabel provider Ziggo komen van waaruit normaliter alle binnengekoen emails direct naar mijn Postvak In worden gestuurd. In mijn Postbak Uit staan nog enige mails welke dus ook niet verstuurd worden. Geeft windows live mail id fout aan : 0x8cc0002, wat dat ook moge betekenen..... Mijn kabel provider Ziggo heeft diverse malen tevergeefs geprobeerd e.e.a te herstellen. windows 8, tandwiel rechts bovenaan, internet opties, advanced, debugging ""wegvinken"", doch Java komt niet verder dan 63% onderaan staat ""line 2670. error log is ""undefined "" mailbox is slechts vol tot 10 % van 200 , dus dat is goed , zei men....Het probleem schjnt dus het debuggen te zijn, dit zegt mij alles niks, ik ben geen pc expert. Hopelijk is er op deze site iemand die mij van bovengenoemde problemen kan verlossen, want ik heb er echt schoon genoeg van. mvg samtess
  15. 1.ik kan geen email meer versturen, noch doorsturen, noch beantwoorden WEL ONTVANGEN 2. berichten in postvak uit blijven daar staan, al weken lang er komt de volgende melding : onbekende fout smtp. ziggo. nl live mail fout id : Ox80004003 smtp poort 25 3. ik kan geen ongewenste berichten opslaan noch verwijderen. 4 google site , gmail.......start erg langzaam op Alles zeer irritant , vooral 1, 2 en 3 Wie helpt ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.