Ga naar inhoud

d3mmers

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door d3mmers

  1. Leroy, Hartstikke bedankt voor al deze info. Ik ga ermee aan de gang. Mocht het niet lukken, hoor je weer van me. Bedankt, Gr. Michael.
  2. Beste mensen, Het maken van een simpel contact formulier en die gegevens via een PHP script naar een mailbox toe sturen lukt allemaal prima. Nu wil ik een inschrijf formulier maken, waarbij mensen een aantal gegevens invullen. Dit wil ik dan niet naar een mailbox hebben, maar direct naar een tabel (database phpmyadmin, excel, enz...) en vervolgens wil ik dat die tabel zichtbaar is op een plek op mijn website en wordt aangepast als de tabel wijzigt, of elke 10 min ofzo. Dit klinkt heel eenvoudig, maar na lang zoeken heb ik nog steeds niet door hoe dit moet. Wel vind ik veel over my sql en php cursussen enzo, maar toch niet wat ik wil. Ik vraag niet om een complete script om te kopieren en te plakken, maar wel om wat info waardoor ik het door heb en zelf ermee aan de slag kan. Ben niet goed in PHP, maar begrijp wel een aantal dingen. Vooral ook omdat dit op de programmeer taal C en C++ lijkt. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt, Gr. Michael.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.