Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

fluppe

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Dag, Alvast bedankt voor helpen. De download-link die stigisoft aangaf, wel dat is inderdaad dat programmatje die ik nodig heb. Helaas als ik het download komt er enkel de afbeelding te voorschijn maar kan ik de tools van het programma zelf niet uitvoeren. Doe ik iets mis of is de download niet volledig misschien?? Toch alvast bedankt voor de reacties. Fluppe.
  2. Neen het is een beveiligingssoftware die meegeleverd word op de maxellstick
  3. Heb inderdaad de Usb stick geformateerd zozls je zegt en dit zelfs met nog enkele verschillende andere tools. Er word enkel de 75 mb geformateerd en de andere partie op de stick ( meer dan 7 gb ) word niet eens herkend. Zou komen omdat ik het programmatje iStar dat op die kleine partitie stond verwijderd heb tijdens het formateren. Daarom zou ik graag ergens het programmatje ergens kunnen vinden om zodoende het terug te plaatsen op de stick en zo misschien terug aan de verborgen partitie kom.
  4. Heb enkele weken terug een Maxell-USB stick aangekocht van 8 gb. Deze werkte perfect. Helaas heb ik deze geformatteerd en nu heeft hij maar 75,8 MB aan in plaats van de 8GB. Het programma Istar stond er ook op en zou dat misschien er mee te maken hebben dat ik nu dat probleem voorheb? Bestaat er geen mogelijkheid om deze stick terug in zijn originele toestand te plaatsen? Of kan ik terug het programmatje Istar ergens downloaden? Ik zou jullie ontzettend dankbaar zijn indien er een oplossing zou bestaan voor mijn probleem.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.