Ga naar inhoud

yojkin

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

yojkin's prestaties

  1. Bedankt voor de reacties. Wat ik niet begrijp is, dat ik hiervoor dezelfde schijfjes had van Philips en die waren wel oke. Hoe is dit mogelijk?
  2. Heb nieuwe dvd schijfjes gekocht bij oppus van het merk Philips dvd+r 4.7gb. Heb hierop een film gebrand. (op verschillend brand snelheden). Nu wordt de film niet herkend door mijn PC, door mijn laptop, door mijn dvd speler, maar wel door mijn dvd recorder. De film is blokkerig en loopt vast. Heb hiervoor dezelfde soort schijfjes gehad en dit was geen probleem. Heb 2 schijfjes naar oppus gestuurd om te testen. Als antwoord keeg ik terug dat er niets aan de schijfjes makeerd en dat het waarschijnlijk een compatibiliteitsprobleem is van het apparatuur. Heb nieuwe schijfjes gekocht, van een ander merk, en totaal geen probleem. Wie kan mij vertellen waar dit aan ligt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.