Ga naar inhoud

95robin95

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

95robin95's prestaties

  1. Heb het opgelost gekregen doormiddel van de Escape toets ingedrukt te houden (gevonden op internet) en zo F1 te tokkelen en zo kon ik in de bios en de boot prioriteit veranderen.
  2. Ja, want die toets heeft eerder voordat Intel Boot Agent tijdens het opstarten verscheen wel gewerkt, maar zo een POST scherm is er jammer genoeg ook niet te zien op welke toets je moet drukken, door Intel Boot Agent...
  3. Dag, een vriend van mij heeft een probleem met zijn laptop tijdens het opstarten. Er blijft telkens een scherm van Intel boot agent dat hij naar een netwerkkabel zoekt staan voor +/- 20 sec, dit scherm zou hij dus graag weghebben. Heb geprobeerd om in de bios te geraken met F1 maar dat lukte niet door de Intel boot agent. De laptop is al iets ouder van het type Toshiba Tecra A8. Alvast bedankt.
  4. Heb je soms een nieuw programma of update geïnstalleerd toen dat de pc nog niet vastliep?
  5. Ja, heb vista eraf 'gegooid' via een soort hersteldvd en daar heb ik windows 7 er maar op gezet => werkt veel beter!
  6. Heb die dingen geprobeerd, laatst bekende configuratie doet niks af en als ik via de installatie cd van vista probeer dan zegt hij via opstart herstel dat windows het niet kan oplossen. Ik ga nu eens verdiepen op die link van clarkie met commands enzo. Beiden bedankt voor te reageren!
  7. Dag, Ik heb sinds vandaag het probleem op mijn Sony Vaio laptop dat hij niet meer fatsoenlijk opstart. Ik krijg voor het inloggen een Black Screen of Death met alleen een witte cursor. Dit beeld blijft op mijn scherm staan totdat ik hem handmatig uitzet maar dan begint het gewoon opnieuw. Ik heb al via opstartherstel geprobeerd maar dat werkt niet, veilige modus start ook niet op. Ik hoop dat iemand mij kan helpen gr. Robin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.